Instagram profil

Nije novost da društvene mreže kopiraju jedna drugu i dodaju opcije koje te druge imaju. Instagram je tako prvo kopirao TikTok dodavši opciju 'Reelsa', a sada je to napravio opet, evo s čim.

Obožavamo sve opcije koje nam omogućavaju da personaliziramo svoj profil na Instagramu, a sada je došla još jedna nova koja će nam itekako pomoći u tome. Iako je Instagramu tu opciju uzeo od TikToka, to ćemo mu zanemariti, bitno da je došla. Nećeš od nje imati nikakve veće koristi osim toga da ćeš moći napraviti da ti profil izgleda lijepo.

instagram storyji Instagram kreirao novi font – ovaj font je idealan za opuštenije i razigranije storyje

Ta je opcija mogućnost 'pinanja' objava na vrh profila. Kada želiš da ti neke objave koje su ti posebno drage, ostanu istaknute, ovako ćeš ih moći izdvojiti.

Teen385 Instagram profil

Tako će one ostati na vrhu čak i kada dodaš nove objave. Možeš pinati jednu, dvije, tri ili objave. I to na koliko god dugo vremena želiš. Samo trebaš odabrati objavu koju želiš izdvojiti, otvoriti ju, kliknuti na tri točkice u desnom gornjem kutu i tu odabrati 'Prikvači na svoj profil'. I kada ti dosadi, samo ju otkačiš i ona se vrati na svoje mjesto. Objave koje prikvačiš na vrh profila se neće duplicirati, samo će se jednostavno preseliti na vrh.

The Rock svrgnut s trona Koja osoba na svijetu zarađuje najviše od Instagrama? Netko je prestigao 'The Rocka'

instagram novost objave društvene mreže prikvači objavu

Još vijesti