Slika nije pronađena

Na Redditu Croatia se jučer pojavilo pitanje pod nazivom 'Najbolja iskustva s profesorima' na koje su odgovorili brojni sadašnji i bivši učenici svih obrazovnih razina.

Korisnik koji ga je postavio je napomenuo da nije bitno je li se to dogodilo u 7. razredu, u trećem srednje ili na faksu i da je pod 'najbolje' mislio na nešto glupo i grozno što je drugim korisnicima Reddita u to doba (kada su bili učenici) bilo smiješno.

Mi smo za vas izdvojili ona najsmješnija iskustva kako bismo vam dokazali da bizarnih situacija ima posvuda i da vas malo rasteretimo stresa uoči početka nove školske godine.

'Imao sam profesora iz tjelesnog koji bi došao na sat, zapisao tko je došao i onda otišao u kafić piti. Jednom su ga pred kraj godine (posljednje pred mirovinu) stisnuli u školi zbog manjka ocjena, pa je smišljao načine kako da nas ocijeni i tako dođe jednom na sat i počne davati ocjene iz plivanja na 100 m, a nigdje bazena u krugu 2 km. Kolega je taj sat srušio svjetski rekord u plivanju na 100 m', napisao je CroDomba.


via GIPHY


Vicky135246 iz Osijeka je napisala: 'LMAO sjećam se profesora iz vjeronauka koji nas nije mogao držati pod kontrolom u osnovnoj, i onda se toliko jadan stresirao svaki put da je samo krenuo marširati po učionici i recitirati psalme najglasnije što je mogao... Znate onaj 'Gospodin je pastir moj, ni u čemu ja ne oskudijevam...'? Znam to napamet, cijelo. Zna i pol moje osnovne, bless his soul'.

Vicky135246 je s korisnicima Reddita podijelila i svoje iskustvo s profesorom likovnog u srednjoj koji je jednom bio zamjena na tjelesnom... 'Jako je bio sretna osoba inače, baš onako jedan od onih koji su toliko puni pozitive da misliš da su na drogama. Jedina vježba je bilo skakanje od sreće. Doslovno, skakanje od sreće. 45 minuta'.


Korisnik pod imenom pobjeda također ima dosta dobru priču: 'U srednjoj na satu biologije profesor nam je donio penise od stiropora i kondome, i učio nas kako se pravilno stavlja kondom. Općenito je puno govorio o spolnim bolestima, nekad kad bi došlo vrijeme za usmene netko bi ga nešto pitao i onda bi cijeli sat posvetio tome'.

AggressiveCream je, pak, doživio nešto potpuno drukčije na satu povijesti... 'Sjećam se jednog dana ušli smo u razred profesora iz povijesti. I njega nije bilo, što je bilo čudno jer nas je on uvijek dočekao u učionici, no ovaj put je izašao iz kabineta i iza njega je marširao orkestar i zbor koji su pjevali 'Druže Tito ljubičice bela'. Zatim smo svi morali slušati trosatno predavanje o ustašluku u lijepoj Yugi i svi koji bi prepitkivali profesorove riječi su bili zaključani u kabinet sa spremačicom. LOL, bila su to dobra vremena'.

Bilo je i onih odgovora koji se tiču iskustava za vjerujemo da biste ih svi voljeli doživjeti... ZekoP je imao sreće - 'U srednjoj su mi dva puta zaključili veću ocjenu nego što sam zaslužio', napisao je.


via GIPHY


Sve u svemu, vjerujemo da svatko u sjećanju nosi barem jednu 'funny story' iz školskih klupa. Nas, naravno, zanimaju vaše – podijelite ih s nama u komentarima!

Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.


Zagrebački profesor sam preuredio informatičku učionicu – pogledajte kako sada izgleda

Provjeri još...

Precool profesor – evo kako je dočekao učenike koji pokušavaju popraviti ocjene '5 do 12'

VIDEO Omiljena profesorica hrvatskog ponosna na svoje učenike: 'Jednom će oni vladati svijetom, a ja ću misliti kako je to baš dobar svijet'

iskustvo funny story profesor Učitelj Škola

Još vijesti