Slika nije pronađena

Umjesto da sjediš u učionici i odlaziš na pripreme, na ovima možeš sudjelovati od kuće, gdje god da stanuješ. Ako ipak ne želiš na pripreme, ali te neki zadatak iz npr. matematike jako muči i ne možeš ga nikako riješiti, možeš im se javiti u inbox.

Tko kaže da pripreme za državnu maturu moraju biti naporne i da ti je muka ići na njih? U Hrvatskoj postoji i jedan malo drugačiji koncept za koji još puno ljudi ne zna, a trebalo bi čim prije saznati. 'E-škola' nudi skroz drugačije pripreme za državnu maturu – one koje se održavaju online u stvarnom vremenu putem live streaminga. Nije bitno odakle si, samo ti treba Internet i malo vremena. Njihovi su polaznici smješteni u virtualne razrede s vršnjacima iz cijele Hrvatske, ovisno o tome koliko imaš predznanje. Iako se radi o online predavanjima, predaju ih pravi profesori, koji inače predaju u srednjim školama. Uči se na zanimljiv i jedinstven način, prilagođeno naravno potrebama i znanjima koji će ti trebati za položiti državnu maturu.
I to nije sve što nude! Za one koji misle da im pripreme ne trebaju, uče i ponavljaju sami, ali ih full muči neki zadatak iz matematike – mogu im se javiti u inbox na društvenim mrežama, bilo na Facebooku ili Instagramu! Samo im napiši i pošalji fotku zadatka koji nikako ne možeš riješiti, a njihov će profesor zatim snimiti video u kojem će objasniti i riješiti 3 najproblematičnija zadatka. Ovo je prvi put da su objavili ovako nešto, a nadamo se da će i dalje do dolaska državne mature na ovaj način pružati pomoć.
Više informacija o E-školi možeš pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Shutterstock.com - CandyBox Images/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Napokon se sve zna! Došao je kalendar polaganja državne mature za školsku godinu 2019./2020.

Maturanti su pokrenuli peticiju zbog promjena državne mature! Imaju problem s esejom iz Hrvatskog

Hrvatsko školstvo je u rasulu, ali ovaj profesor ima odlična rješenja! Kako riješiti nasilje, maturu ili 7. sat?

Pripreme online Državna Matura eskola internet

Još vijesti