Slika nije pronađena

Vježbajte po starim maturama, odmah saznajte koja ste pitanja pogrešno riješili i pripremite se što bolje. NCVVO je na svojim stranicama objavio digitalne materijale iz 4 predmeta.

Nacionalni centar za vrednovanje visokog obrazovanja na svojoj je službenoj web stranici objavio materijale koji mogu pomoći maturantima da se još malo bolje pripreme za ovogodišnje pisanje državne mature. Objavili su digitalne materijale iz 4 predmeta: hrvatski, matematika, povijest i psihologija. S vremenom će dodavati nove dodatke iz ovih predmeta, ali i dodavati nove predmete koje će maturanti ovim putem moći izvježbati što bolje. Radi se o starim primjercima državne mature, a ovako ih svi mogu jednostavno rješavati i odmah provjeravati jesu li im odgovori točni ili ne. Sve trenutno dostupne materijale možeš pronaći OVDJE na NCVVO stranici. Nude se svi oblici zadataka koji su i inače tu na državnoj maturi. Tako primjerice iz hrvatskog možete birati između eseja i testa, koji opet nudi različite opcije, književnost uz polazni tekst, bez polaznog teksta i jezik.Materijala za vježbanje nikada previše. Iskoristite svaku pomoć koja se nudi i pripremite se za maturu što je bolje moguće.

Foto: Shutterstock.com - Roman Samborskyi/ ncvvo.hr

M.T.

Pogledajte još:

Državna matura se opasno približava: Ovdje se nude besplatne online pripreme iz matematike

Što će biti ove godine s norijadom? Pitali smo nadležne, a i provjerili kako je maturantima sjela njihova odluka

Ministarstvo napokon otkrilo: Šanse da se matura ukine su gotovo nepostojeće, ali najavili su što će se sigurno mijenjati

Pripreme Vježbanje zadaci Državna Matura NCVVO

Još vijesti