Slika nije pronađena
Prijatelji su najbolja stvar na svijetu. Nasmiju te do suza, `obrukaju´ gdje/kada god mogu, ali ipak ih obožavamo jer nam čine život milijun puta zabavnijim. Skupa radite najluđe stvari, dijelite sve (od tajni, majica do sendviča), a vrlo često im dopuštate da vam se `petljaju´ i u ljubavni život. Jer i one su njegov dio na neki način (savjete što odgovoriti na poruku simpi ti je dala upravo BFF, zar ne?).

No zamisli situaciju. Napokon te je onaj slatki dečko iz B razreda pozvao na `druškanje´, zbog čega si na sedmom nebu. Naravno tu si informaciju rekla svojoj best, a ona se za uzvrat odlučila pojaviti – na tvom dejtu.

Upravo je to napravila i 18-godišnja Georgia Hoyer, koja se na dejtu svoje BFF pojavila maskirana. `Zašto ne jedeš svoju hranu´, pitala je putem poruke ova curka svoju BFF sjedeći maskirana za drugim stolom, poput profesionalnog uhode. Frendica, koja je za to vrijeme sjedila za drugim stolom i na dejtu, se naravno zbunila, na što je Georgia odgovorila `Pogledaj iza sebe´.Nakon što je vidjela genijalnu masku s brkovima i naočalama, Georgina BFF se nije mogla prestati smijati te je dečku s kojim je izašla na dejt morala sve priznati.Eto, za to služe prijatelji – da te osramote. Što biste vi učinili da vam se frendice ovako pojave na dejtu? #friendshipgoals


Foto: Instagram/ Twitter

S.T.R.

Fotkala se pa postala hit na internetu: 'Ovako izgleda život trećeg kotača'

Obožavaš krumpiriće iz Megića? Uz ovu foru oni će svaki put biti - topli

Otkriće NASA-e jednostavno je cool – možemo li se već sad spakirati?

maskiranje bff yolo

Još vijesti