Galerija Maske maturanata 5.C Srednja škola Čakovec, medicinske sestre i tehničari 4.G Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec +28 4.A Gimnazija Karlovac

U nekim gradovima Hrvatske postoji tradicija da se maturanti zadnjih dana škole u potpunosti maskiraju u neke likove, a u drugim gradovima se samo nose majice sa šaljivim natpisima. Sada ti donosimo najbolje kostime iz nekoliko gradova diljem Hrvatske.

Škole u Međimurju i Karlovcu već su se pohvalile kostimima i originalnosti svojih maturanata. Kod njih se za kraj godine maturanti maskiraju u što god požele. Bude tu različitih likova iz popularne kulture, od serija preko filmova do raznih drugih ideja. Kreativnosti ne nedostaje. Razredi daju sve od sebe, a ove su godine stvarno oduševili. Htjeli smo odabrati top 10 najboljih, ali smo brzo shvatili da to neće biti moguće jer ima preodličnih maski koje bi bilo šteta da ne vide svi! Ovi su se maturanti potrudili i dali sve od sebe. Zato ti donosimo pregled kul maski iz različitih gradova Hrvatske! Sve ih možeš pregledati u galeriji iznad.

Slika nije pronađena Maturanti došli u školu u kostimima za kraj godine – ravnatelj ih odlučio kazniti

maturanti norijada maske 2022. Škola maskiranje

Još vijesti