Slika nije pronađena

Uvijek je bolja opcija doći pripremljen na odgovaranje i stvarno naučiti gradivo koje znaš da će te profa pitati. Sve drugo mogu biti slamke spasa kada se stvarno utapaš i ne znaš kako drugačije doći do te dvojke.

Usmena odgovaranja mogu biti i dobra i loša stvar. Nivo stresa će biti puno veći, a i treba se u trenu sjetiti baš te informacije koju te profa pita, dok kada imaš pismeni, stigneš se vratiti na pitanje koje se baš u tom trenu ne možeš sjetiti koji bi bio odgovor. S druge strane, usmeni su plodno mjesto za izvući se i doći do dvojke na druge, kreativnije, načine. Ova je studentica pokazala kako otići s dvojkom čak i kada dođeš skroz nepripremljen. Kako joj je to uspjelo? Izvukla je iz rukava svaki trik koji je imala. Pogledaj video u nastavku i pokupi koji trik od nje za krizne situacije.

Nekada se jednostavno treba snaći na sve moguće načine jer sve je bolje nego pasti ispit ili dobiti 1 iz odgovaranja. Svi smo se našli u takvoj situaciji ili nam ona tek slijedi.  Svejedno, i dalje preporučujemo  da se za testove i odgovaranja pripremite i da se ne nađete u ovakvoj stresnoj situaciji kada vam prolaz ili pad ovise isključivo o dobroj volji profesora.

Foto: Freepik - yanalya

Pogledajte još:

[VIDEO] Kaos u kuhinji: Radili su knedle s jabukama prvi put u životu! Je li im baka dala prolaznu ocjenu?

[VIDEO] Ljeto vs. zima: Kako ljetne odjevne komade nositi i u hladnim zimskim mjesecima? Ovako!

[VIDEO] Glazbeni izazov: Netko ti da skroz random riječ, a ti se moraš sjetiti pjesme koja ju sadrži

odgovaranje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti