Slika nije pronađena

Nitko ne izgleda uživo kao na društvenim mrežama – svi to znaju, ali i dalje padamo na lijepe fotke influencera na Instagramu.

Od trenutka kada je počeo cijeli kaos s Khloe Kardashian i fotkom u bikiniju koja je iscurila u javnost prije nego ju je Khloe uredila, pokrenula se rasprava oko obrađivanja fotki na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Iako svi znamo da su fotke koje se objavljuju u 99% slučajeva obrađene, i dalje ćemo ih gledati i pitati se zašto mi ne možemo tako izgledati. Odgovor je vrlo očit: zato što ni ta influencerica s fotke tako ne izgleda. Malo Photoshopa i znanja o uređivanju fotki je zapravo sve što ti treba da tako izgledaš. A kakvo mišljenje prevladava među mladima? Jesu li im takve fotke draže od običnih neuređenih i što misle o tom trendu? Pogledaj u ovom novom videu na Hej! kanalu.

Aneta je provela malo istraživanje na tu temu, a odgovori koje je dobila su skroz zanimljivi i pokazuju da ljudi ipak ne razmišljaju onako kako bismo to možda očekivali. Za kraj je i sama pokazala na svom primjeru kolika je razlika između onoga što vidimo na YouTubeu i realnosti.

Pogledajte još:

Jesu li 5-minutni hackovi koji trendaju stvarno korisni ili totalni fejl: Youtuberica ih je isprobala!

Koliko su stvarno dobre jeftine maskare? Isprobala je popularne Essence, Catrice i Evelin maskare

Dyson uređaj za kovrčanje i stiliziranje kose – je li dobar koliko se priča ili baš i ne? [VIDEO]

Hej hej! youtube video aneta đurđinovski youtube društvene mreže YouTube kanal

Još vijesti