Slika nije pronađena

Sve su ovo pitanja i izjave koja bismo najradije odmah pitale i izrekle, ali moramo to odigrati taktično i pokušati do odgovora koji nas zanimaju doći indirektnim putem. A bilo bi toliko jednostavnije da možemo biti ovako brutalno iskrene.


Zamisli da imaš prvi spoj s nekime tko ti se baš jako sviđa i možeš biti brutalno iskrena
, reći baš sve ono što ti je na pameti u tom trenutku i pitati sva pitanja koja te jako zanimaju, ali inače sigurno ne bi. Bilo bi to super, jer bi odmah znali na čemu smo umjesto da nas netko zavlači mjesecima samo da onda saznamo kako ipak nije prebolio bivšu do kraja ili kako ipak ne želi sada curu. Što bi tada sve pitala, a inače nikada ne bi? Ovako bi nekako sasvim sigurno izgledao prvi spoj iz ženske perspektive kada bi na njemu cure bile 100% iskrene.

Ili bi se dečko uplašio i ne bi bilo drugog spoja ili bi mislio da se zezaš, barem s prvih par pitanja, a kada bi shvatio da se ipak ne zezaš, mislio bi da si luda. Ljudima je teško nositi se s potpunom iskrenošću i zato će radije pobjeći od nje ili okrenuti sve na šalu nego ju prihvatiti. I zato prvi spojevi nikada neće izgledati ovako.

Pogledajte još:

Muči te trema kad trebaš imati izlaganje u školi? Možeš ju savladati uz ovih 10 trikova

Male navike koje rade uspješni ljudi: 5 onih s kojima možeš početi već danas!

Razlika između cura kada su slobodne vs. kada su u vezi: Što sve radimo drugačije?

prvi spoj Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti