Slika nije pronađena

Aplikacije mogu biti itekako korisne, samo treba kopati i pronaći one prave. Zato je uvijek zabavno zaviriti u tuđi mobitel i vidjeti što to oni imaju instalirano i vole koristiti. Svoje je aplikacije sada pokazala i youtuberica s Hej! kanala.

Ne trebaju nam svima iste aplikacije jer ipak svatko vodi drugačiji život i nisu nam bitne iste stvari. No, sve to na stranu, postoje aplikacije koje nam jednostavno mogu olakšati život u najrazličitijim situacijama. Od pomoći kod biranja koju kremu za lice kupiti do toga da ne moraš ustati iz kreveta kako bi došla do kompa ili laptopa i ugasila ga. Čak ti aplikacija može pomoći i izmjeriti duljinu nečega u prostoru ako nemaš metar! Koje sve aplikacije na svom mobitelu ima Aneta i pomažu joj u svakodnevnom životu? Pogledaj u videu u nastavku.

Ima stvarno bisera i aplikacija za koje trebaš znati jer kad tad će ti dobro doći. Za neke od ovih možda već i znaš, ali neke će ti sigurno biti skroz nova otkrića. Baci oko na video i kreni skidati nove aplikacije za mob!

Pogledajte još:

Najbolji memeovi iz 2020. godine – ove obavezno moraš vidjeti ako već nisi [VIDEO]

PRANK: Zvali su istodobno dva broja s dva mobitela – i napravili totalnu pomutnju

Mali beauty trikovi koje svaka cura treba znati – kako staviti savršeno tuš ili imati mirisnu kosu

aplikacije Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti