Slika nije pronađena

Ne bi nikada trebala obojati zidove u sobi u ovu boju ili staviti tapete na kojima ona prevladava. Sve su druge okej i neće imati toliki utjecaj. Što je šteta jer ova bi boja baš mogla izgledati kul i učiniti da ti soba izgleda drugačije.

Uvijek razmišljamo o tome što bismo mogli napraviti u sobi da ju malo promijenimo ili kako bismo ju mogli promijeniti. Promijeniti boju zidova je puno posla, ali je isto tako i najveća promjena koju možeš napraviti, a da potrošiš najmanje novaca. Odlučiti koju boju staviti na zid je sljedeći problem koji se javlja ako ovo odlučiš napraviti, jer koju odabrati od toliko boja i nijansa? Neka obična bijela zvuči dosadno pa zato uvijek gledamo neke jarke i drugačije boje. Ako si i ti takva, onda trebaš znati da jednu boju ne bi nikada trebala stavljati na zidove sobe. Crvenu!

Eksperti koji se bave uređenjem domova su za Tylu ispričali i zašto je baš ova boja toliko problematična u spavaćoj sobi. S obzirom na to da boje mogu imati veliki utjecaj na naše raspoloženje, treba birati pažljivo. Crvena se čini kao nešto što će odskakati i što je veselo. Ali ne! S obzirom da se radi o prostoriji u kojoj se trebaš opustiti i spavati, crvena nije dobar izbor, kao ni narančasta, jer one su previše jarke i smetat će tvom mozgu da se opusti. S druge strane, boje koje su opuštajuće i koje su uvijek dobar odabir za sobu ako ne znaš koju bi stavila su plave nijanse.

Pogledajte još:

Pet savjeta kako preurediti sobu bez previše ulaganja - sve što ti treba već imaš kod kuće

Uredi svoju malu sobu uz pomoć ovih trikova i činit će se većom i prostranijom

WOW Neka tvoja soba zablista – 10 kreativnih ideja uz koje će postati tvoj komadić raja

soba boja zidova uređenje sobe

Još vijesti