emojiji

Napisati poruku bez emojija je za mnoge nemoguća misija i uvijek dodaju ove male sličice u poruku kako bi dodatno naglasili kako se osjećaju. Imamo ih svake godine sve više i više, ali i dalje se najviše koriste oni najklasičniji.

Svi koristimo emojije, nema iznimke, barem ponekad ako ne cijelo vrijeme. Pomažu da dodaš poruci koju pišeš dodatno značenje i da naglasiš kako se osjećaš jer ipak te druga strane ne može vidjeti. Oni su itekako korisni, a uz to su i zabavni. Koji je ipak onaj jedan emoji koji se najviše koristi? Već četvrtu godinu za redom u tome vodi emoji koji plače od smijeha! On je i najkorišteniji 2021. godine, piše Metro. Sigurno si i ti za njim tijekom godine posegnula bezbroj puta. Uvijek ćemo uzeti njega među ostalim emojijima kada nam je nešto smiješno.

A izgleda da je ljudima puno toga ove godine bilo smiješno kada je i dalje na prvom mjestu kao onaj koji se najviše koristi. Odmah iza njega, na drugom je mjesto crveno srce. Još jedan od onih najobičnijih emojija, ali definitivno klasik. Iako trenutno postoji čak 3663 emojija, uvijek su isti u vrhu kao najkorišteniji.

Na trećem je mjestu jedan sličan prvom, također onaj emoji koji umire od smjeha, ali je nagnut malo u stranu. Na četvrtom je mjestu znak za lajk, a na petom je mjestu emoji koji plače, onaj kojem se suze u potocima slijevaju niz lice.

To je top 5 onih koji su se najviše koristili! Na listu u sam vrh nije dospio niti jedan od novijih emojija niti oni vezani za koronavirus poput mikroba ili injekcije.

Pogledajte još:

Zavođenje emojijima: Koji su najbolji za slati ih dečku i kada koji koristiti s obzirom na značenje

Emojiji koji su nas sve zavarali! Za ovih smo se 10 iznenadili – ne znače ono što svi mislimo

Nije svejedno šalješ li plavo srce, crveno ili ono sa šljokicama – saznaj što TOČNO znači koji emoji srca

emotikoni najpopularniji emoji najviše korišteni emoji

Još vijesti