2

Emojiji su super dodatak poruci kada želiš osobi dati točno do znanja emociju iza riječi koje si napisala, a pogotovo mogu dobro doći kada se dopisuješ s dečkom s kojim si se tek krenula viđati.


Možeš misliti da oni nisu bitni, ali postoje čak novija istraživanja koja su potvrdila da ljudi doživljavaju drugačije poruku kada su samo riječi, a drugačije kada su i emojiji. Oni ipak mogu dodatno dati značenje, a nije ni svejedno koji ćeš koristiti. Znamo da ih naše mame koriste kao da nema sutra i u jednu poruku stave 10 različitih od kojih pola nema smisla, ali kada se dopisuješ s nekim dečkom, ovo su oni emojiji koje trebaš imati pri ruci jer su pravi za zavođenje. Postoje i situacije kada je koji najbolje poslati s obzirom na njegovo značenje. Saznaj u nastavku kada je najbolje koristiti od ovih 13.

1.Emoji koji šalje pusu (ali bez srca)


Foto: ober-art / Shutterstock

Ako vaš odnos još nije otišao toliko daleko da si šaljete pusice i srčeka, ovo je emoji s kojim možeš probiti led, ali bez da izgleda prenapadno ili da uplašiš dečka. Srca mogu biti još korak predaleko, a ovaj je pravi za tu prijelaznu fazu. Kada ti napiše nešto slatko, ovo je idealan odgovor, a možeš ga poslati i uz laku noć ili dobro jutro ako se čujete po cijeli dan.

emojijidopisivanjeslanje dečkuzavođenjeflertanjeporuke

Komentari

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

27.07.2021.

U ime Oca,
Sina
i Svetoga Duha.

Amin.

29.07.2021.

Br. 2 - Isplazeni jezik i zatvorene oci hahahha to simbolizira zelju za oralnim SEXOM!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!