Slika nije pronađena

Emojija već sada ima hrpetina, ali čini se da nam uvijek nedostaje još onaj jedan. Stalno se radi na novima, a danas se počinju koristiti neki novi. Došli su novi emojiji i ovog puta su tu čak 21 novih.

Želiš nove emojije? Evo ih! Danas su stigli novi i to čak njih 21. Iako ih već ima hrpa, u ovoj su skupini došli i neki koje su ljudi jedva čekali, pogotovo ružičasto srce. Bilo je najavljeno, ali nikako nije dolazilo sve do sada. Ono što je malo tužno je da su za sada svi ovi novi emojiji dostupni samo na iPhone uređajima, onima koji imaju upgrejd iOS 16.4. Tako da ako ih možda ne vidiš, moraš samo upgrejdati svoj sustav.

Aplikacije na mobitelu Trik za koji mnogi ne znaju: Kako na WhatsAppu pročitati cijelu poruku bez da ju otvoriš?

Vjerojatno će nekada kasnije doći i u širu upotrebu, ali za sada, sretnici su samo oni koji imaju iPhone. A o kojim se emojijima radi i koji je to jedan s kojom su svi posebno oduševljeni i već sad kažu da će ga puno koristiti? Stigli su sljedeći:

 

 

Srca u nekoliko boja koja će sigurno biti korištena, ali i neki koji će proći ne baš zamijećeni poput novog cvijeta, nekoliko novih životinja i simbola. No, emoji koji trese glavom je apsolutni hit! Čim su ga vidjeli, neki su već rekli da će ga sigurno puno koristiti. Definitivno vidimo kako bi mogao koristiti u različitim situacijama. Nismo niti znali da nam treba dok ga sada nismo vidjeli.

 

 

 

 

Taj emoji i ružičasto srce su dva koja se najviše izdvajaju, a mogle bi ljude osvojiti i ruke, još jedan emoji prikladan za različite situacije. Totalno su fora i jedva čekamo da ih svi možemo koristiti.

Selfie u ogledalu Nikada ne bi trebala biti u vezi s dečkima koji ti šalju ovakve poruke – oni ne žele ništa ozbiljno

emojiji emotikoni novi došli su novi emojiji iphone dopisivanje poruka najzanimljiviji emojiji

Još vijesti