Slika nije pronađena

Kada imaš neki komad odjeće u ormaru koji ne nosiš jer s njim nešto nije okej, imaš dvije opcije: ili baciti ili pokušati spasiti stvar i dati tom komadu novi život. Ovo je drugo možda malo kompliciranije, ali nije uopće teško.

Čak i majica koja ti je preširoka i prevelika može postati slatki girly odjevni komad. Samo ti treba malo mašte, vremena i strpljenja. Koliko je jednostavno prenamijeniti staru odjeću i učiniti ju i dalje nosivom pokazala nam je svima Aneta s Hej! kanala u novom videu. Ovo što je ona napravila s ova tri komada odjeće, možeš napraviti i ti, i ono što je najbolje, ne treba ti nikakvo veliko znanje o šivanju. Aneta je udahnula život običnoj velikoj majici, suzila struk na trapericama koje su joj bile preširoke i od starih tajica napravila super gumicu za kosu. Pogledaj kako je to sve izvela i okušaj se i sama u ovakvim ili sličnim projektima.

Stara odjeća može lako postati nova i zato prije nego je se riješiš, pokušaj i ti napraviti nešto novo i drugačije. Ako ti uspije – super, ako ne, ionako si je se htjela riješiti pa ti neće biti žao. Prije nego kreneš u dizajnerske avanture, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki puta kada ekipa tamo objavi novi video. Sljedeći gledamo ovaj tjedan, u četvrtak u 12 sati!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Preseljenje u novi grad zbog faksa nije užas: 5 glavnih savjeta kako se prilagoditi životu u drugom gradu

Izazov koji se ne čini težak ALI: Pokušala je ostati u svojoj sobi 24 sata – je li uspjela? VIDEO

[VIDEO] Prank: namjestio je mami da mu pronađe cigarete u sobi! Nije očekivao ovakvu reakciju...

Moda odjeća Hej video youtube savjeti YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti