Slika nije pronađena

Nije nemoguće raditi uz faks, ali uvijek trebaš imati na umu da je faks prioritet. Kako to realizirati, što te sve čeka u svijetu studentskih poslova i kako što lakše naći posao? Studentica koja radi od 18. godine podijelila je svoja iskustva.

Ponedjeljak je na Hej! kanalu dan za studentske teme, a ovog tjedna Aneta dijeli s vama svoja iskustva i savjete o studentskim poslovima. Puno studenata radi uz faks, a za one koji tek kreću u ovaj svijet, sigurno svaki savjet dobro dođe. Gdje uopće sve možeš tražiti studentske poslove, na što trebaš posebno paziti kada ideš na razgovore za posao i kako je najbolje javljati se na oglase, sve to i puno više možeš saznati u novom videu. Aneta je podijelila i nekoliko svojih negativnih iskustva, jer i takve se stvari događaju kada kreneš raditi, nije uvijek sve pošteno i savršeno. Uči na njenim primjerima i pokupi savjete jer sigurno će ti tijekom studiranja dobro doći. Pogledaj video u nastavku.

Svakako se i pretplati na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest za svaki novi video koji ekipa tamo objavi. Ponedjeljkom gledamo studentske teme, a utorkom i četvrtkom zabavne sadržaje, modne videe, izazove i razne druge zanimljive teme. Nemoj ih propustiti!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Državni vs. privatni faks: Koje su im prednosti i nedostaci – i koji je na kraju bolji?

[VIDEO] Rekreirao je fotke Justina Biebera – od lokacija do odjeće, pa čak i tetovaže!

Isprobala je jutarnju rutinu Victoria Secret modela – evo kako to izgleda! VIDEO

studentski poslovi Hej video youtube savjeti YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti