Slika nije pronađena

Faks je nešto novo i nešto skroz nepoznato, ali ne i strašno. Kada znaš što te sve tamo čeka i kako se postaviti, bit će ti puno lakše. Aneta je prikupila hrpu korisnih savjeta sa svih strana i sve ti ih donosi u ovom videu.

Vrijeme je da se polako krene ozbiljno razmišljati i pripremati za faks. Kreće kasnije nego školska godina, što je super stvar, osim ako si brucoš koji je prenervozan jer se boji što ga tu čeka. Faks nije strašan, samo je drugačiji od srednje škole. Nije teško prilagoditi se novim pravilima, a naravno da je jednostavnije ako znaš nekoga tko već ide na faks pa ti može dati savjete. Nemaju svi tu sreću da su si dobri s nekime tko studira. Za sve takve, ali i one koji žele čuti više različitih iskustva, Aneta s Hej! kanala je snimila video sa savjetima za brucoše. Pobrojala je sve najbitnije stvari koje trebaš znati i koje ne bi trebali ignorirati.

Sigurno će svaki brucoš u ovom videu pronaći neku korisnu informaciju. Pretplatite se na Hej! kanal da ne propustite buduće ovakve korisne, ali i zabavne videe, a stisnite i zvonce kako bi bili duplo sigurni da nećete propustiti ništa novo što se objavi. Gledamo ih već sutra kada izlazi novi video!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Istraživanje napuštenog hotela! Hrvatski youtuber obišao ovu ruševinu i snimio prekul kadrove

Vlog s mora: Ovaj tjedan nas Magdalena s Hej! kanala vodi sa sobom na more! Gdje idemo i što radimo?

Istina ili jedi limun! Sebastijanu su postavljali škakljiva pitanja – izbjeći ih može samo ako pojede limun! VIDEO

brucoši faks Hej video youtube savjeti YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti