Slika nije pronađena

I na kojoj se ne prestaje fotkati. Izgleda odlično i kao nešto što ćemo pronaći na Maldivima ili Baliju, a ne u Hrvatskoj, ali ova ljuljačka nalazi se na Jadranu.

Ovisno o tome gdje ćeš ovo ljeto ići na more možeš pronaći neke skroz drugačije i zanimljive lokacije, samo treba kopati i tražiti. Stepenice na Malom Lošinju jedna su takva lokacija za koju malo tko zna, a koja izgleda toliko dobro da nam je teško povjerovati da tako nešto postoji, a do sada nije bilo popularno. Ovo ljeto još se pojavila jedna takva lokacija, za koju trebaš znati, za slučaj da ljetuješ negdje u blizini.

Ovog puta je u pitanju ljuljačka u moru. Idealna je za pravu ljetnu fotku, ali samo i kao malo drugačija lokacija koju možeš posjetiti, jer koliko se često imaš priliku ljuljati u moru. Ova se ljuljačka nalazi na Korčuli, na plaži La 'Banya.

Ovake ljuljačke nisu novost, postoje na različitim lokacijama, poput primjerice Balija, ali nisu nešto što se često viđa na Jadranu. U prilog tome da ova lokacija izgleda toliko dobro ide i činjenica da je ovdje čisto more lijepe plave boje, a i pozadina se odlično uklapa.

Posebno će fotkama pomoći sunce i vedro nebo koje će boje mora učiniti još boljima i intenzivnijima.

Duž obale postoji hrpetina ovakih wow lokacija koje samo čekaju da ih netko otkrije!

Pogledajte još:

Stepenice u Hrvatskoj koje su zaludile cure – svi se žele slikati ovdje! Evo gdje se nalaze

Ne znaš više gdje se fotkati za Instagram? Ovih 8 lokacija ima i kod tebe, a izgledaju top

Poze za fotkanje za Insta idealne za ljeto: Pogledaj 10 ideja ako više ne znaš kako se fotkati!

Korčula ljuljačka u moru lokacija ljetna lokacija

Još vijesti