Slika nije pronađena

Popularna aplikacija za dopisivanje od Nove godine prestaje raditi na velikom broju uređaja. Neki će se još provući do veljače, ali svejedno već od sutra neće moći kreirati nove profile ili ih verificirati.

Ne baš tako dobra vijest za kraj godine stiže iz WhatsAppa. Ako koristiš ovu aplikaciju za dopisivanje, provjeri je li tvoj mobitel na listi onih koji je od Nove godine više neće podržavati. Zaključno s današnjim danom, 31. Prosincom, WhatsApp prestaje raditi na SVIM mobitelima koji imaju operativni sustav Microsoft Windows, bez iznimke. Osim mobitela s Windowsima, aplikacija će biti ukinuta i na starijim verzijama Apple i Android uređaja. Radi se o uređajima koji imaju Android sustav 2.3.7 ili stariji i Apple uređajima koji imaju sustav iOS 8 ili stariji. Svi koji imaju te ili starije uređaje više neće moći kreirati nove profile na aplikaciji, a službeno će im se ugasiti 1. veljače 2020. godine.

via GIPHY


Na svojim stranicama, WhatsApp je potvrdio kako sada njihova aplikacija radi na:

Androidu verzije 4.0.3 ili novijem

iPhoneu s iOS 9 ili novijim

te na određenim uređajima s KaiOS 2.5.1. sustavom.


Dakle, od sutra prestaje raditi na mobitelima koji imaju Windowse, a od 1. veljače na onima koji imaju ranije spomenute sustave.


Foto: Freepik – katemangostar/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Novi propusti u WhatsAppu! Hakeri se mogu igrati s vašim porukama i nitko ih ne može spriječiti

Na WhatsApp stiže značajka koju ćete obožavati! Samouništenje je njezina glavna karakteristika

Tušira se ili ti namjerno ne odgovara na poruku? Uz ovih 10 savjeta izbjegni dramu tijekom dopkanja sa simpom

poruke dopisivanje mobiteli whatsapp aplikacija prestaje raditi

Još vijesti