Slika nije pronađena

Snapchat je ovih dana najavio da dodaju jedan novi dodatak koji će korištenje aplikacije učiniti još malo zanimljivijom. Korisnici će moći slati i primati 3D snapove!

Kako dolaze sve noviji i tehnološki napredniji modeli mobitela, tako su i na njima sve bolje i bolje kamere. Najnoviji dodatak u kamerama je da mogu na slici dodati i dubinu. Takvim će korisnicima Snapchat po novom dobiti i opciju da šalju i primaju 3D snapove svojih prijatelja. Nažalost, tu opciju neće moći u cijelosti koristiti baš svi korisnici aplikacije već samo oni koji imaju novije modele iPhonea, točnije one izašle od 2017. godine pa nadalje.


Hoće li korisnici s Android sustavom moći snimati 3D snapove, iz kompanije nisu otkrili. S obzirom da ova nova opcija koristi isto svojstvo kamere kakvo imaju sve one koje dozvoljavaju FaceID, trebali bi i noviji Android mobiteli moći isto. Jedina je dobra stvar što će 3D snapove moći barem primati svi, bez obzira koji mobitel imali. Senior menadžer iz Snapchata ispričao je da će na ovaj način korisnici moći detaljnije dočarati svijet oko sebe i svoje osjećaje te da će njihovi Snapovi oživjeti.

Foto: Freepik – freepic.diller/ Metro.co.uk

M.T.

Pogledajte još:

Ljudi odjednom masovno brišu Snapchat s mobitela – zasmetalo ih je nešto skroz bizarno

Novi Snapchat filter potpuno mijenja lice! Isprobala ga je Miley Cyrus – i pretvorila se u jednog celeba

Snapchat je najavio hrpu stvari koje uvodi - od poboljšanih starih opcija do uvođenja potpunih noviteta

novo dodatak selfiji 3d kamera aplikacija snapchat

Još vijesti