Slika nije pronađena

Updejtovi na Instagram ne dolaze svim korisnicima u isto vrijeme. Oni kojima je ova najnovija promjena već došla, nisu ni malo sretni zbog nje. Kako se tebi sviđa?

Ako ti ova promjena još nije stigla, nemoj se dugo veseliti, doći će. Instagram stalno mijenja dizajn, dodaje nove opcije – nekada to bude super, a nekada totalni fejl. U ovom slučaju je čini nam se fejl. Korisnici nisu sretni s time kako po novom izgledaju storyji. Do sada su bili poredani u jednom redu na vrhu naslovnice, a od sada će biti u dva reda koja će se nalaziti jedan ispod drugog. Tako zauzimaju više mjesta i jednostavno to ne izgleda niti lijepo, niti je praktično. Ovo je sve plan Instagrama da natjeraju korisnike da budu aktivniji.

Hrpa ljudi se na društvenim mrežama već počela žaliti da im se ovo nikako ne sviđa i da je novi dizajn UŽASAN. S obzirom da je ovo velika promjena u dizajnu, trebat će neko vrijeme da se svi naviknemo na nju, ali teško da će se dogoditi da će Instagram promijeniti mišljenje i vratiti stari dizajn.

Ako se i tebi ovo ne sviđa, jedino što možeš napraviti je ne updejtati aplikaciju koliko je god to dugo moguće i uživati u starom dizajnu.

Foto: Twitter/ Shutterstock.com - PixieMe

M.T.

Pogledajte još:

Njihova lica su posvuda, a nemaju društvene mreže – Celebovi koje ne možemo naći na Instagramu i Twitteru

Postanite insta-poznati u 5 jednostavnih koraka! Kako dobiti više pratitelja na Instagramu?

Kako dobiti plavu kvačicu na Instagramu – trik zbog kojeg ćete se osjećati kao celebrity

dizajn promjena story novo društvena mreža instagram Novi Instagram

Još vijesti