Slika nije pronađena

Nova opcija se zove 'emoji slider sticker', a omogućuje da potezanjem emojija gradiramo koliko nam se nešto sviđa ili ne sviđa, odnosno odgovorimo na pitanje u Storyju. Ovaj update su najavili još prije mjesec dana, a sada je stigao na Android i iOS uređaje!

Ako i ti obožavaš ankete, baš poput nas (evo, koristimo ju u jednom drugom obliku i u ovom članku), ovo će ti biti super prilika da vidiš kako tvoja ekipa na Instaču 'diše' na zabavan način. Kako to napraviti, pogledaj na slici.


Ti svoje pratitelje možeš pitati što god želiš – npr. koliko jako vole Justina Biebera ili koliko jako hejtaju Selenu Gomez. Ili obrnuto; ili što god ti padne na pamet.

Trebaš samo odabrati 'emoji slider' među stikerima nakon što snimiš ili odabereš fotku ili video, negdje postaviti taj sadržaj, osmisliti i napisati pitanje i odabrati emoji koji najbolje odgovara postavljenom pitanju. Ekipa će ga zatim moći potezati lijevo ili desno i promatrati ga kako se mijenja, a ti ćeš saznati više o svojim pratiteljima. Cool, zar ne?

via GIPHYFoto: Giphy/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Ovo bi mogao biti kraj YouTubea?! Instagram bi ga uskoro mogao zamijeniti, evo zašto

PREDOBRO Instagram uvodi novu opciju – ekipu ćemo moći maknuti s feeda bez da skuže

Hejteri, zbogom – Instagram ima novi update koji bi vam se mogao dopasti!

promjena emoji slider sticker story instagram update

Još vijesti