Slika nije pronađena

Na svoje ćeš Storyje na Instagramu od sada moći staviti još jedan dodatak – naljepnicu za chatanje. Evo kako možeš najbolje iskoristiti ovaj novi dodatak.

Baš kad se pomisli da Instagram ne može biti interaktivniji nego što je bio do sada, on pronađe način da iznenadi svoje korisnike. U najnovijoj su verziji dodali još jedan dodatak koji možete ubaciti na storyje. O čemu se točno radi i kako koristiti ovaj novitet? Namjena mu je da uz njegovu pomoć pokrenete grupni chat, a naći ćete ga gdje i sve ostale dodatke za storyje.

Korištenje ovoga nije uopće komplicirano, ukratko, on omogućava vašim pratiteljima da se uključe u razgovor unutar storyja. Samo trebaju kliknuti na novu naljepnicu 'Chat' i zatražiti da se pridruži privatnom razgovoru vezanom za tu objavu. Radi održavanja stupnja privatnosti, da se ne bi bilo tko mogao pridružiti razgovoru, vlasnik storyja treba prihvatiti zahtjev.


Ovo je super način za pokrenuti raspravu na neku temu s više ljudi odjednom. Svi oni zahtjevi koje odobriš ući će u novi poseban grupni chat i razgovor može krenuti. Ovaj grupni chat nije skroz kao onaj koji se može složiti u porukama, pogotovo način na koji se kreira je kod ovog novog puno zanimljiviji.

Instagram je na Twitteru objavio kratki video zapis u kojem objašnjava kako ovaj novi dodatak radi i pokazuje nekoliko scenarija u kojima bi jako dobro došao.


Vlasnik grupnog chata, tj. ona osoba koja je objavila Story preko kojeg se pokrenuo chat, može u bilo kojem trenutku bilo koju osobu izbaciti iz razgovora ili dodati, ali i isključiti cijeli chat.

Foto: Freepik – rawpixel.com/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

OMG! U Facebook i Instagram se možete ulogirati i s netočnom lozinkom

Super fotke + luda zabava! Instagram foto izazovi koje možeš isprobati ovog ljeta s BFF

Tvoj Instagram bit će najoriginalniji! Ovako možeš otključati najstajliš filtere i oboriti rekorde u lajkovima

story grupni chat novo dodatak instagram pratitelji

Još vijesti