instagram storyji

Instagram nas često iznenadi novim promjenama i ažuriranjima. Ovaj put će usrećiti sve one koji često pišu neki tekst na storyju zato jer su sada osmislili vlastiti font kojeg možemo koristiti!

Instagram Sans naziv je za novi font kojeg je Instagram kreirao. Radi se o fontu koji je vrlo sličan onom kojeg često koristimo u Wordu, a to je Comic Sans – on im je bio svojevrsna inspiracija za kreiranje ovog novog, a to se primijeti i po sličnom nazivu, kako navodi Elite Daily. Taj font se može koristiti na Instagram storyjima i reelsima, a oni koji često pišu neke tekstove na njima su ga odmah primijetili.

via GIPHY

 

U odnosu na dosadašnje fontove koji su bili dostupni, Instagram je sada napravio varijaciju fonda kojeg opisuju kao onog prijateljske osobnosti kako ne bi sve bilo u oštrim i ozbiljnijim linijama na koje smo do sada navikli. Ne samo da je font dostupan tijekom pisanja nekog teksta, već se on može koristiti i prilikom označivanja neke osobe u priči, korištenju hashtagova i pri označivanju lokacije na storyju. Možda baš zbog ove nove promjene će tvoji storyji i reelsi dobiti drugačiju dizajnersku dimenziju, pogotovo zato jer je Instagram Sans opušteniji font, kako ga opisuju, u usporedbi sa svim drugima.

The Rock svrgnut s trona Koja osoba na svijetu zarađuje najviše od Instagrama? Netko je prestigao 'The Rocka'

Slikanje selfija [HOROSKOP] Ovi znakovi zodijaka imaju problem: Oni su opsjednuti s Instagramom

instagram novitet promjena novi font instagram sans Comic Sans

Još vijesti