Slika nije pronađena
Unlocking Kviki achievements
Ono što je Robin Batmanu, to je Kviki tebi kada su pripreme za novi game u tijeku? Zato nije niti čudno što si AFK samo kada ti ponestane omiljenih grickalica u tvom domaćem gaming stationu? Super! Jer baš za tebe smo pripremili lude nagrade, kao što su: PlayStation 4 Slim 500 GB, Gaming stolac E-Blue Cobra i ulaznice za Reboot infoGamer 2018 - powered by A1!

Okini fotku dok te Kviki supporta

Prsti lijeve ruke već su u WASD položaju, dok desna poseže za omiljenim Kviki grickalicama? Zvuči kao savršen scenarij za fotku koja ti može donijeti vrijedne nagrade! Da budemo malo precizniji, ovaj najjednostavniji quest ikada sastoji se od dva koraka.

Prvo se fotkaš u omiljenom gaming okruženju uz Kviki grickalice. Pritom imaj na umu da nagrade osvajaju što luđe i što kreativnije fotke.

Drugi dio se odnosi na prijavu. Jednostavno odeš na zid Facebook stranice Reboota i zalijepiš im svoju fotku na zid uz #kvikaj&igraj i to je to! Rok za prijave je 6.11.


Kažeš nagrade su boli glava?

Kada Kviki i Reboot udruže snage - nagrade moraju biti genijalne! Pripremili su ti čak 100 ulaznica za ovogodišnji Reboot infoGamer 2018 - powered by A1. Što to znači? 10 najkreativnijih prijava osvaja zlata vrijedne VIP ulaznice, 30 petodnevne i 60 jednodnevne karte!

No, tu nagradama nije kraj! Pazi sad, uz osvajanje VIP ulaznica, 10 najboljih prijava nastavlja svoju misiju na Facebooku Reboota. Časna riječ, borba za lajkove nikada nije bila toliko napeta. Nađe li se tvoja fotka među najboljima, možeš osvojiti: PlayStation 4 Slim 500 GB, gaming stolac E-Blue Cobra, mehaničku tipkovnicu E-Blue, slušalice E-Blue Combat Force, miš E-Blue gaming RBG black ili jednu od dvije igre za PS4! Što čekaš? Prijavi se i GG!

PR članak

kviki gaming A1 reboot

Još vijesti