Slika nije pronađena

Nostalgija iz 1990-ih je u punom zamahu. Satima nakon što je Macaulay Culkin prikazan u reklami za Google Asistenta dogodilo se nešto neočekivano.

Macaulay Culkin sudjelovao je u snimanju reklame za Google Asistenta koja se temeljila na scenama iz jednog od najpoznatijih, božićnih, filmskih klasika 'Sam u kući'. 28 godina kasnije nije se puno toga promijenilo kod Kevina McCallistera. Mrvicu je samo stariji, ali nema veze, barem ima asistenta koji je umjesto njega obavio cijelu 'Operaciju Kevin'.


Satima nakon što je objavljen ovaj mini remake, Splash Report je objavio da će Fox i Disney u suradnji izbaciti najnoviji Sam u kući film. Scenaristi su Mikey Day i Streeter Seidell i oni su se već bacili na posao. Možda će ti njihova imena biti poznatija ako ti kažemo da su oni bili autori Haunted Elevator videa s Tom Hanksom u ulozi David S. Pumpkinsa.

via GIPHY


'Sam u kući' je ogroman projekt Foxa i Disneyja, za koji su još uvijek u potrazi za redateljem koji će uspješno kormilariti projektom. Također, uz projekt je vezan i Will Ferrell, a trenutno su u fazi pridobivanja i Melisse McCarthy da se pridruži projektu. Film neće biti snimljen kao remake, nego više u Jumanji-stilu, kao nastavak franšize.


Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

'Sam u kući' 28 godina kasnije – kratki remake filma postao viralni hit koji želiš pogledati

Najbolji prank ikad – šljokicama i mirisom prdeža zapakiranim u bombu krenuo u borbu protiv lopova [VIDEO]

OMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?

Sam u kući kevin mcallister 28 godina kasnije Božić reboot zanimljivosti

Još vijesti