Slika nije pronađena

Noah Centineo je trenutno u pregovorima vezano uz to da preuzme ulogu ovog superheroja u filmu 'Masters of the Universe'.

Braća Adam i Aaron Nee su zaduženi za režiranje ove nove verzije filma na najmoćnijem čovjeku u svemiru. Mattel Films će se udružiti s tvrtkom Sony na ovom projektu. Film se temelji na Mattelovoj liniji igračaka iz koje je nastala uspješna animirana TV serija koja je snimala od 1983. godine do 1985., a snimljen je i film 1987. godine. Radnja je usredotočena na ratnika pod imenom He-Man, koji je posljednja nada za čarobnu zemlju zvanu Eternia. Dolph Lundgren glumio je u izvornom filmu kao glavni lik, dok je Frank Langella glumio negativca Skeletora.


via GIPHY


Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch, kao i DeVon Franklin producirat će novu verziju filma. Nacrt scenarija napisao je David S. Goyer, koji je i izvršni producent. Nakon što su nedavno surađivali na rebootu filma 'Charlie's Angels', Sony je želio pronaći još jedno mjesto za Centinea.


via GIPHY


Noah je nedavno glumio u romantičnim komedijama od Netflixa 'To All the Boys I've Loved Before' i 'Sierra Burgess is a loser'. Slijedi još jedna romantična komedija, 'The Stand-In', i nastavak od TATBILB.


Foto: Giphy/ YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledaj još:

[VIDEO] Kendall i Noah Centineo pridružuju se Shawnu Mendesu u ovoj neodoljivoj CK reklami

Čista magija! Dylan i Noah su nepobjediv dvojac, a to su dokazali u novom videu

Njegovim talentima nema kraja – Noah Centineo se bacio u redateljske vode, Lily Collins mu se pridružila

superjunak he - man reboot Nova verzija film noah centineo

Još vijesti