Slika nije pronađena

Disney u zadnje vrijeme snima nova izdanja starih hitova, a sada je na red došao još jedan film koji svi obožavaju.

Nema osobe koja nije pogledala filmski hit 'Sam u kući', a ako takav netko još uvijek i postoji – što čekate? Jedan od najomiljenijih filmova iz devedesetih i istovremeno jedan od najbožićnijih filmova svih vremena dobit će uskoro i svoju noviju verziju. Disney je najavio da želi snimiti novu verziju ovog filma za novu generaciju gledatelja, a osim toga, film se snima i za malo dodatne promocije za Disneyjevu novu streaming platformu Disney+ koja samo što nije krenula s radom, a na kojoj će novi 'Sam u kući' biti dostupan. Tko će u novoj verziji glumiti i kako će se prilagoditi novoj, mlađoj, generaciji, nisu otkrili.

via GIPHY


Osim ovog filma, Disney je najavio da sprema rebootove i za još neke poznate filmove kao što su 'Noć u muzeju' ili 'Popust na količinu'.

via GIPHY


Sve je to kako bi se što više dignuo hype oko Disney+ koji će postati opaka konkurencija Netflixu. Na Disneyjevom će se servisu moći pogledati preko 7500 epizoda različitih serija i oko 400 filmova.

Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

'Sam u kući' 28 godina kasnije – kratki remake filma postao viralni hit koji želiš pogledatiOMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?

Pogledajte još:


VIDEO Preludo - zagrebački učenici snimili svoju verziju filma 'Sam u kući'

reboot Sam u kući Filmski klasik disney film

Još vijesti