Slika nije pronađena

Svakome će biti dobri neki drugi, ali ovo su neki koji su uhvatili našu pažnju, a mislimo da će i tvoju. Izdvojili smo svojih 10 favorita, videa koji su nam posebno zapeli za oko dok smo skrolali. Od plesnih do svih drugih mogućih vrsta videa, ima svega, a svaki od njih po nečemu nam je poseban. Ovo su naši favoriti!

1. Lorenaaxc

 

@lorenaaxc

@antonijaelena made me do it 🤣 💗 ##slowmotion ##slomo ##doaslowmo ##inslowmo ##slowmoadddict

♬ ok i see - idkwhoiam_y

 

Hrvatska TikTok kraljica Lorena ima toliko dobrih videa, a totalno nam je kul jedan od posljednjih – u slow motionu. Zabacivanje kose izgleda još 10 puta bolje kada se uspori i dodaju efekt. Wow!

2. Jason Derulo

 

@jasonderulo

I’m getting stronger 🤯 @realestmannyfresh

♬ Wraith - Y2K Remix - Ro Ransom

 

Jedan od celebova koji se najbolje zabavlja na TikToku je sasvim sigurno Jason Derulo. Od plesa do skečeva, zabavlja svoje pratitelje sa svim i svačim, a ovaj nam je video posebno zapeo za oko. Kako je to samo izveo?!

3. Ana Coto

 

@anaocto

@ravenelysetv yes honeyyy ##rollerskating

♬ Tap In - Saweetie

 

Ako ti se čine teške koreografije koje izvode ljudi na TikToku, čekaj da vidi što ova cura radi. Isto to, samo na rolama! Dok se vozi unatraške. Rekreira sve poznate plesne izazove i izvodi ih u svom stilu.

4.Barbi Afrika

 

@barbiafrika

Results🤫##laughpause ##ciaojuve ##saycheese ##plasticfreejuly ##mybedroomceiling ##bodyweight ##xyzbca ##foryoupage ##results

♬ original sound - barbiafrika

 

Kategorija videa koja nas uvijek dobro zabavi su iluzije. Barbi Afrika nas je posebno oduševila ovim videom gdje u potpunosti nestane. Na njenom profilu možeš pronaći i tutorial kako ovo izvesti ako želiš i ti otići u mađioničarske vode.

5. Charli D'Amelio

 

@charlidamelio

thanks @gemmah_ for the camera work

♬ Attention by Todrick Hall - xoprinceali

 

U top videima s TikToka morao nam se naći i jedan najpoznatije TikTokerice Charli D'Amelio. Kako i ne bi? S razlogom ima najviše pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

DOBRO JE ZNATI: Za pregledavanje najnovijih TikTok videa svima nam treba što više interneta. Tu dolazi u pomoć A1 i njihova opcija Non Stop Social koja je baš stvorena za sve nas kojima nikada dosta giga za TikTok i Instagram. Uz ovu opciju ne trošiš Internet iz tarife kada koristiš društvene mreže, što ikome više treba?

6. Ana Nicole Vrdoljak

 

@ananicolevrdoljak

he's impressed @tomslav ##fyp ##foryou ##foryoupage ##singing ##brother ##love ##houseoftiktok

♬ original sound - haleyannasm

 

Još jedna hrvatska TikTokerica čiji video dodajemo na listu top 10 je i Ana Nicole Vrdoljak. Jednako koliko je njen brat ugodno iznenađen kada je zapjevala, i mi smo kada nam je krenuo ovaj video dok smo bezveze skrolali po aplikaciji.

7. A1 Hrvatska

 

@a1hrvatska

Tko suosjeća s @mimiermakeup 😂 Must... Stop... Scrolling... 😵 ##fyp ##foryoupage ##4u

♬ original sound - a1hrvatska

 

Idući account koji izdvajamo je A1 Hrvatska, fora TikTok na kojem smo pronašli uratke nekih poznatih lica, primjerice @mr.mončina, @mimiermakeup i @magic.leon. Svakako bacite follow, često imaju i cool nagradne natječaje.

8. Olivia Dunne

 

@livvy

beach tumbling hits dif ##foryou ##beach ##CheckMeOutChallenge ##gymnastics

♬ original sound - tornaudios

 

Na TikToku mogu se pronaći različiti talenti, a nas je ova gimnastičarka osvojila videima s plaže. Izvodi akrobacije kakve mi 'normalni' ne možemo ni shvatiti kako izvesti, a gdje tek realizirati.

9. Radun Bakić

 

@radunbakic

Crtao sam malo po plazi ##fyp ##redzumen ##adabojana❤️

♬ Toosie Slide - Drake

 

I dalje se držimo plaža. Iako se ovaj dečko primarno bavi modom i snima modne TikTokove, ovaj gdje crta na plaži je video koji možemo pogledati sto puta i opet će nam biti pravo zadovoljstvo gledati ga još jednom.   

10. Silhouettes Of Style

 

@silhouettesofstyle

What’s your lockdown outfit of choice, jeans or loungewear? ##tiktokfashion ##style ##bedchallenge ##lockdownlewks ##ootd ##myoutfit

♬ Follow TRASHOCK_ on Instagram - trashock

 

Još jedan totalno fora video koji nam je među favoritima i koji je poseban, je jedan modni. Način na koji ova cura pokazuje outfite je neka skroz druga kategorija.

Prilog je nastao u suradnji sa A1 Hrvatska. Surfanje i pregledavanje društvenih mreža sada je jednostavnije nego ikada, jer uz nove A1 tarife na bonove switchaj, swapaj i šaraj bez brige.

Foto: TikTok/ TikTok screenshot

A1 preporuke tik tok

Još vijesti