Slika nije pronađena

Ako prethodnih godina niste čuli za učenike iz Klasične gimnazije i njihov humanitarni koncert, vrijeme je da se uključite u akciju.

Učenici Klasične gimnazije u Zagrebu već treću godinu zaredom organiziraju humanitarni koncert kako bi prikupili novac za one koji ne mogu na maturalac. Ipak je maturalac tradicija i vrhunac svačijeg školovanja koji nitko ne bi trebao biti prisiljen propustiti, a oni su to prepoznali i odlučili pomoći, a i drugima su omogućili da uživaju u predobroj atmosferi znajući da su učinili dobro djelo.Ove godine bit će održat treći po redu koncert pod nazivom ROCK OUT u zagrebačkom Saxu u Palmotićevoj 22. Koncert će se održati 18.12. s početkom u 20 sati, a možete očekivati nastup nekoliko mladih bendova kako bi sve prošlo u 'klasičarskom' stilu, a to su Adelfi, Fire in Cairo i KGB.

U pozivnici koju su objavili na Facebooku piše kako se ove godine ide na maturalac u Grčku i da to naprosto nije to ako ne ide cijela ekipa uživati u suncu na obali Krete. Pozvali su ljude da dođu i donacijom u iznosu od barem 20 kuna pomognu prikupiti novac za one maturante koji trenutno ne mogu s njima na Kretu.

via GIPHY


Ako se pitaš što ti dobivaš s tim, Klasičari imaju odgovor i na to pitanje:

'Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi.'

Foto: Facebook/Giphy

M.S.K.

Pogledaj još:

Božićna bajka je pred vratima – ovo su najcool mjesta na Adventu u svakom gradu u Hrvatskoj!Već postavljate lampice i božićne ukrase? Znanost je dokazala da ste sretniji od većineNajljepša (anti)božićna reklama – pripremite maramice prije gledanja klipa koji je dirnuo 9 milijuna ljudi [VIDEO]

humanitarni koncert klasična gimnazija sax maturalac Grčka kreta

Još vijesti