Slika nije pronađena

Jedno vrijeme bili su mega popularni, a danas ih se uopće ne može vidjeti- postavlja se pitanje: gdje su danas poznati YouTuberi?

Neki od njih su na vrhuncu svoje internetske slave jednostavno isparili, a oni koji su ih pratili i svakodnevno gledali pitaju se gdje su ti ljudi nestali?

Govorimo o zvijezdama s YouTube-a koje su bile jako popularne, a danas čak nemaju niti račun na popularnom servisu.

Neki od njih su nas nervirali, drugi nasmijavali, a treći rasplakali i zato otkrivamo gdje su nestali popularni YouTuberi koji su odustali od snimanja videa:


Lucas Cruikshank (Fred Figglehorn)

Ovaj dečko poharao je internetom poput uragana i stvorio za sebe dvije vrste ljudi- one koji ga totalno preziru i one koji ga vole. Fred je toliko bio popularan da je imao istoimeni film na Nickelodeonu te je šest godina iskakao iz svih pašteta. No, odjednom Fred je samo nestao jer je dobio ulogu u jednom seriji koja nije potrajala dugo. Prije dvije godine rekao je da će ponovno pokrenuti kanal, ali i dalje ga rijetko kada viđamo.


Kingsley

Čovjek koji je bio opsjednut pop kulturom, a fanovima je slomio srce kada je rekao da će 2014. biti zadnja godina za njegove videe. Rekao je da je snimanje videa bila njegova velika ljubav, ali otkada je ušao u posao s YouTube-om počele su se događati stvari koje mu se nisu svidjele, a većinom se radi o nečemu iza kulisa. No, prošle godine obožavatelji su mogli Kingsleyja gledati u seriji Drama King.


Essena O`Neill

Vlogerica i model iz Australije postala je svjetska vijest nakon što je objavila svoju odluku o tome zašto odustaje od društvenih mreža i video servisa. Nakon što je 19-godišnjakinja podijelila svoje probleme sa zajednicom fanova prebacila je svoj video posao na Vimeo za kojeg tvrdi da je pozitivan servis za razliku od YouTube-a.


Dan Bull

Iako poznati glazbenik s YouTube-a nije još nigdje nestao, prije godinu dana objavio je da polako, ali sigurno gubi sluh. Baš zbog toga možda više ni neće snimati svoje videe, a obožavatelji se nadaju kako će 29-godišnjak unatoč svemu nastaviti sa svojom YouTube karijerom.


Ray William Johnson

Po primjeru poznatog Raya Williama Johnsona vidimo da je lako moguće da se karijera nakon YouTube-a prebaci izravno na Hollywood. 34-godišnjak u svoj životopis sada može upisati i zanimanje glumca, režisera i producenta. Iako je Ray i dalje prisutan u svijetu interneta otkada je otišao s YouTube-a, vrijeme si je zatrpao različitim projektima na kojima radi.Hannah Minx

Hannin kanal bio je dosta ekscentričan i bogat s hrpom fanova. Nakon videa u ljeto 2013. Hannah je otišla s YouTube-a i za nju se više nije čulo. Ne zna se što se dogodilo, ali fanovi nagađaju da se Hannah povukla zbog trolova s interneta koji su ju stalno vrijeđali.


Kyle Meyers

Kyle je na svom kanalu uspoređivao kako se koristi oružje u video igrama, a kako u stvarnom životu. Takva tematika kanala vinula je Kylea u nebesa da je čak po njemu nastala i aplikacija o tome u 2012. Nakon što je njegov prijatelj, a ujedno i producent videa ubijen iz pištolja, Kylie je odustao od kanala.
Izvor/foto: teen.com

I.P.

Pročitajte još:

Mlade nade YouTube-a: upoznajte zagrebačke tinejdžere Lovru i Saru!

Ovo se gledalo: najpopularniji videi 2015. godine

Najstrašniji `prank` ikad: poznati YouTuber zgrozio svijet  svojom `šalom`

youtuberi youtube Zvijezde YouTubea

Još vijesti