Slika nije pronađena

Za lajkova smo spremni učiniti sve; otići na najopasnija mjesta, satima čekati savršenu sekundu, ali i popeti se na najopasnija mjesta.

Baš zbog toga prošle godine je zabilježen veći broj smrtnih tragedija uzrokovanih selfije nego napadom morskih pasa. Ovaj njemački tinejdžer ima malo više sreće, no to ne znači da trebate slijediti njegov primjer.

18-godišnji Andrej Ciesielski putuje svijetom i snima fotke koje ostavljaju bez daha. Malo dobre opreme, nešto talenta i puno ludosti formula je koju koristi i kojom je zadobio pažnju 17 tisuća followera na Instagramu.
Jedna od njegovih posljednjih fotografija koštala ga je slobode – 18-godišnji avanturist završio je na policijskoj postaji jer se popeo na vrh piramide u Egiptu što je strogo zabranjeno. 'Znao sam da mogu završiti u zatvoru, ali sam zaključio da će fotke biti vrijedne toga' samouvjereno objašnjava ne žaleći ni trenutka zbog svog poteza. Čini se da je Andrej dobro procijenio jer je za nekoliko sati bio vani, a njegova fotografija obišla je cijeli svijet.


Iako priznajemo da su fotografije ovog tinejdžera fascinantne, smatramo da je ludost riskirati vlastiti život zbog nekoliko stotina followera više.

Što vi mislite o njegovom hobiju?

Foto/Izvor: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžer snimao 'savršen selfie' pa pao s devetog kata

27 tisuća volti napona: Tinejdžerica poginula snimajući 'ultimativni' selfie

VIDEO: Tinejdžeri snimili selfie od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi!

fotka tinejdžer piramide