Galerija Milica Pavlović - 7 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 +4 Milica Pavlović - 4

Rijetke su prilike kada slavne možemo vidjeti bez šminke, u skroz prirodnom izdanju. Obično će na društvenim mrežama uvijek izgledati sređeno ili barem nositi minimalni makeup. Milica je sada objavila video s plesnog treninga.

Milica Pavlović ne objavljuje baš fotografije na kojima je u opuštenom izdanju, bez šminke. Jučer je ipak to pravilo prekršila. Sprema se za svoj veliki koncert koji će imati ovog mjeseca u Beogradu, a za nju to znače i plesne probe. Na nastupima uvijek ima plesače i koreografije, a na videu koji je objavila s takve jedne probe nema ni malo šminke.

Teodora Džehverović - 1 Teodora Džehverović bez šminke: Pjevačica objavila selfie bez trunke šminke i sve oduševila

Ako je i tebi zanimljivo vidjeti kako zvijezde izgledaju kada se makne glamur, onda ćeš htjeti vidjeti i Milicu Pavlović bez šminke. Izgleda lijepo i u tom izdanju! Drugačije nego inače, ali top.

Milica Pavlović - 1

Sada nas zanima koje skincare proizvode koristi jer joj je lice savršeno i bez ijedne nepravilnosti. Da možeš usporediti, ovo je izdanje u kojem ju inače redovito viđamo na društvenim mrežama.

 

 

Milica voli šminkom naglasiti usne i precrtati ih, što je jedna od većih razlika na fotkama sa i bez šminke. Pjevačice smo navikli viđati sa puno šminke na licu, a da ih negdje sretnemo na ulici u ovakvom izdanju, pitanje bi li ih prepoznali.

Milica Todorović - 7 Sa šminkom vs. prirodno izdanje: Milica Todorović objavila selfie bez i trunčice šminke

 

Milica Pavlović bez šminke slavni bez šminke prirodno izdanje fotka kako izgleda bez šminke

Još vijesti