Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 +4 Selena Gomez - 3

Za dobru je fotku bitno da imaš dobro osvjetljenje. To može itekako pomoći – ili odmoći ako ga nemaš. Zato se često kada se fotkamo doma stanemo ispred prozora, ali što kada nisi doma ili je vani mrak? Selena uskače u pomoć.

Iako Selena Gomez nije netko tko se stalno naslikava za društvene mreže, kada nešto objavi, onda možeš očekivati da će to biti dobra fotka. Svatko ima neke svoje trikove kojima se koristi da izgleda što bolje na fotkama. Nekada je to poza u kojoj izgledaš najbolje, strana lica koja ti izgleda bolje ili kut iz kojeg izgledaš najbolje, a Selena ima jedan trik koji možeš uvrstiti među ostale svoje.

Uki Q Uki Q podijelila savjet kako pozirati za fotku – ovo je po njoj najbolja poza koja postoji

Kako da ti fotke imaju najbolje moguće osvjetljenje? Ono može itekako pomoći da fotka izgleda dobra, a uključiti bljeskalicu na mobitelu je užas. Samo smeta. Ovo je trik koji koristila Selena kada je bila na vjenčanju od Britney Spears.

 

@lookgoodinphotos Try out this one selfie hack that Selena Gomez used at Britney Spears’ wedding! #howtopose #posingtips ♬ original sound - CHRISTINE BUZAN | POSING TIPS

 

Sve što ti treba je osoba koja će ti držati osvjetljenje. Frendica ili dečko koji će upaliti svjetiljku na svom mobitelu i držati ga kao reflektor uperenog prema tebi – s prave udaljenosti i iz pravog kuta. To će osvijetliti tvoje lice baš koliko treba, a ne napadno kao što bi to napravila bljeskalica. I odmah će fotka izgledati bolje. Isprobaj sljedeći put kada ćeš se negdje fotkati gdje nema dovoljno svjetla.

Slikanje selfija Mjesta i situacije gdje se nikada ne bi trebala slikati – selfie je ovdje nepristojan i opasan

selfie fotka trik Selena Gomez ispasti dobro izgledati dobro na fotki osvjetljenje

Još vijesti