Slika nije pronađena

Facebook je nekako prestao biti fora jer su na njemu sad naši starci, Instagram i Snapchat su i dalje cool, ali otvoreni smo za sve nove opcije. Čini se da se pojavila jedna koja bi mogla opako konkurirati postojećima.

Prije dva mjeseca pokrenuta je aplikacija tbh (to be honest), a koju je sada kupio Facebook. Aplikacija je vrlo jednostavna -  nakon što uneseš svoje kontakte, aplikacija će ti postavljati već predodređena pozitivna pitanja poput 'kojeg bi prijatelja poveo na zabavu?', 'tko bi mogao postati pjesnik' i slična te ti nudi četiri ponuđena prijatelja. Kad odabereš jednog kao odgovor na ponuđeno pitanje, taj prijatelj dobiva obavijest o tome, no aplikacija neće obavijestiti korisnika tko ga je odabrao kao prijatelja za zabavu, pjesnika i slično već će ta osoba ostati anonimna.

Poanta – dijelimo komplimente jedni drugima, a ne hejtamo se ili natječemo u tome 'tko ima bolji život' kao što je to uglavnom slučaj na većini društvenih mreža.


Iako je na tržištu manje od dva mjeseca, ovu je aplikaciju već skinulo oko 5 milijuna ljudi (većinom tinejdžeri) te ima oko 2,5 milijuna dnevnih korisnika koji ju koriste putem iPhonea, a na Tech Cruncheu kažu kako u Facebooku žele da tbh postane novi Instagram.


Činjenica da ju je kupio Facebook puno govori o njezinoj popularnosti, što vi mislite?


Loading...

Foto: Tbh

Zimo.dnevnik.hr/I.I.

Pročitajte još:

Ukradi tuđe gigabajte - aplikacija pomoću koje možeš doći do šifre za Wi-Fi

Bolja od Snapchat i Facebooka – jeste li već instalirali novu aplikaciju Houseparty?

OPREZ! Nemoj puniti mobitel na krevetu – ovo bi se moglo dogoditi i tebi

instagram aplikacija tbh

Još vijesti