cura na instagramu

Otkad je prošli tjedan sve palo i korisnici se nisu mogli ulogirati u Instagram, iz aplikacije sada javljaju da isprobavaju jednu novu značajku koja će dobro doći ako se ubuduće dogodi nešto slično.

Nekada nismo sigurni je li problem do našeg interneta ili se neka aplikacija stvarno srušila. Pogotovo će sada svi biti paranoični i uvijek misliti da nešto nije u redu s Instagramom nakon što je prošli tjedan prestao raditi na nekih 7 sati. Kako bi svojim korisnicima što više olakšali korištenje aplikacijom, sada su krenuli isprobavati jednu novu značajku koja bi mogla biti uskoro uvedena. Slanje obavijesti ako se aplikacija sruši, i isto tako, kada ponovno proradi. Krenut će se najprije na nekoliko mjeseci testirati u SAD-u, a zatim će vjerojatno biti dostupna i ostatku svijeta.

Neće te baš konstantno dosađivati s obavijestima, već samo u onim situacijama kada vide da su ljudi zbunjeni i da im nije jasno što se događa. Nisu sigurni još uvijek je li ovo nešto što će postati stalni dio Instagrama ili ne, sve ovisi o testnoj fazi koja samo što nije počela. Ako se pokaže da je ovo uspješno i da je dobra ideja, najavili su da bi nešto slično mogli napraviti i za Facebook i za WhatsApp.

Pogledajte još:

Postoji trik kako možemo vidjeti nečiji story na Instagramu, bez da ta osoba to zna

Trik nad trikovima! Evo kako preko storyja na Instagramu saznati je li netko zainteresiran za tebe

WhatsApp uvodi još jednu novu promjenu – sada možete birati tko će točno vidjeti jeste li dostupni

obavijesti novost instagram aplikacija

Još vijesti