Fotkanje

Zapravo se radi o još jednoj društvenoj mreži, ali ima važan dodatak koji nedostaje ostalima. I ovdje je fokus na fotkama, ali nema uređenih i nerealnih fotki. Sve je realno, bez i jedne trunkice bilo kakvih filtera.

Već neko vrijeme postaje sve popularnija i popularnija, a trenutno ju ima preko milijun ljudi! Aplikacija za dijeljenje fotografija 'BeReal' postala je pravi hit u svijetu. Pogotovo među mladima, a sve se više koristi i kod nas. Sigurno si misliš 'o super, još jedna aplikacija za dijeljenje fotki, kao da Instagram nije dosta' – i da, je aplikacija za dijeljenje fotki, ali je daleko bolja od Instagrama ili Snapchata.

tipkanje po mobitelu Kako provjeriti koja ti je bila prva fotka koju si ikada lajkala na Instagramu?

Evo i zbog čega. Prva i najbitnija stvar po kojoj se razlikuje od svih ostalih društvenih mreža koje postoje je da ovdje nema uređenih fotki i filtera, kakvo nešto je, takvo treba biti i objavljeno. Od tuda i naziv 'Be Real'.

 

@joshh.payne

found this app and love it already

♬ shut up and dance - <3

 

Slična je kao Snapchat, radi se o dijeljenju fotki s prijateljima, ali je poanta u tome da imaš samo dvije minute za pofotkati nešto i objaviti. Tako da nema muljanje i editiranja. Stvar je u tome da dijeliš svoju realnost s drugima. Ne iskrivljenu realnost, već pravu. Aplikacija te u neko random vrijeme tijekom dana obavijesti da podijeliš s prijateljima što trenutno radiš, situaciju u kojoj se nalaziš – i onda trebaš odmah okinuti fotku i to je to. Imaš tajmer od 2 minute za to napraviti. Opisana je kao nov način da tvoji prijatelji otkriju što zapravo radiš i kako ti izgleda svakodnevni život. Aplikacija će svima jasno dati do znanja ako objaviš neku fotku koja je uređena – ne tolerira takve prijestupe. Ako želiš uređivati fotke, ova nije za tebe. Čak su i u opis stavili 'S BeRealom neće postati slavni. Ako želite biti influenceri, ostanite na TikToku i Instagramu'.

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

društvena mreža aplikacija dijeljenje slika instagram bereal be real bez filtera