Fotkanje

Zapravo se radi o još jednoj društvenoj mreži, ali ima važan dodatak koji nedostaje ostalima. I ovdje je fokus na fotkama, ali nema uređenih i nerealnih fotki. Sve je realno, bez i jedne trunkice bilo kakvih filtera.

Već neko vrijeme postaje sve popularnija i popularnija, a trenutno ju ima preko milijun ljudi! Aplikacija za dijeljenje fotografija 'BeReal' postala je pravi hit u svijetu. Pogotovo među mladima, a sve se više koristi i kod nas. Sigurno si misliš 'o super, još jedna aplikacija za dijeljenje fotki, kao da Instagram nije dosta' – i da, je aplikacija za dijeljenje fotki, ali je daleko bolja od Instagrama ili Snapchata.

Slika nije pronađena Kako provjeriti koja ti je bila prva fotka koju si ikada lajkala na Instagramu?

Evo i zbog čega. Prva i najbitnija stvar po kojoj se razlikuje od svih ostalih društvenih mreža koje postoje je da ovdje nema uređenih fotki i filtera, kakvo nešto je, takvo treba biti i objavljeno. Od tuda i naziv 'Be Real'.

 

@joshh.payne

found this app and love it already

♬ shut up and dance - <3

 

Slična je kao Snapchat, radi se o dijeljenju fotki s prijateljima, ali je poanta u tome da imaš samo dvije minute za pofotkati nešto i objaviti. Tako da nema muljanje i editiranja. Stvar je u tome da dijeliš svoju realnost s drugima. Ne iskrivljenu realnost, već pravu. Aplikacija te u neko random vrijeme tijekom dana obavijesti da podijeliš s prijateljima što trenutno radiš, situaciju u kojoj se nalaziš – i onda trebaš odmah okinuti fotku i to je to. Imaš tajmer od 2 minute za to napraviti. Opisana je kao nov način da tvoji prijatelji otkriju što zapravo radiš i kako ti izgleda svakodnevni život. Aplikacija će svima jasno dati do znanja ako objaviš neku fotku koja je uređena – ne tolerira takve prijestupe. Ako želiš uređivati fotke, ova nije za tebe. Čak su i u opis stavili 'S BeRealom neće postati slavni. Ako želite biti influenceri, ostanite na TikToku i Instagramu'.

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

društvena mreža aplikacija dijeljenje slika instagram bereal be real bez filtera

Još vijesti