Slika nije pronađena

I sigurno ste i vi poželjeli isto (mi jesmo!), ali niste znali kako i postoji li lakši način od pregledavanja svih objavljenih fotki i videa i proučavanja broja lajkova i komentara kako biste došli do zaključka koje su TOP ove godine... Jer to traje.

Na svu sreću, sada to ne morate raditi. Otkrili smo cool aplikaciju, Top Nine, koja to radi umjesto vas – bira najuspješnije objave iz 2018. godine i smješta ih u kolaž. Sve što morate napraviti je upisati svoje Instagram ime i svoju e-mail adresu. To možete upisati ovdje.

Kroz nekoliko minuta na e-mail će vam stići kolaž sastavljen od top devet slika objavljenih ove godine u .jpg formatu, a u inbox informacija koliko ste lajkova skupili u 2018.


via GIPHY


Možete skinuti i Top Nine aplikaciju na svoj mobitel i preko nje doći do istih rezultata, odnosno podataka.

No, pripazite: kako bi to profunkcioniralo, vaš profil mora biti 'javan' (public). Samo tako će aplikacija moći proskenirati vaš profil u sekundi, bez da se ulogirate...

Evo što je nama ispalo! U 2018. godini smo prikupili više od 41.000 lajkova na ukupno 227 objave... Svaku objavu nam u prosjeku lajkate 182 puta! A evo i koje su naše najbolje objave u 2018. godini...


Naravno, u 2019. želimo ući još bolji, jači i veći! Pomognite nam – zapratite nas na Instagramu i Facebooku i budite u toku... Spremamo nagradnjače i garantiramo zabavu!

>> Zapratite nas na Instagramu

>> Zapratite nas na Facebooku

Foto: Profimedia/Screenshot/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Lako do lajkova i pratitelja – top 10 najpopularnijih hashtagova na Instagramu!

Jesu li i tebi inspiracija? Najčešće korišteni autori i njihovi citati na Instagramu

Pravila ponašanja na društvenim mrežama - što nikad ne smiješ objaviti na fejsu i Instagramu

instagram top fotke top nine kolaž 2018 godina Slika aplikacija

Još vijesti