Slika nije pronađena

Jedna djevojka je doživjela vrlo neugodno iskustvo na svom odmoru u Miamiju. Naime, radi se o plus size djevojci koja na svojem TikTok i Instagram profilu promiče tvrdnju kako je svaki oblik tijela lijep te da se prema izgledu ili obliku tijela ljudi ne bi smjeli osuđivati. No, baš ona koja promiče body positivity je dospjela u neugodnu situaciju jer je plus size.

Djevojka pod korisničkim imenom @curvybb, objavila je video na svom TikTok profilu u kojem je podijelila neugodnu situaciju koja joj se dogodila na odmoru u Miamiju. Naime, ona je sa svojim prijateljicama željela ići na party brod, tako da su prijateljice zvale organizatora za kupnju karata. Međutim, poslije je ova djevojka, koja je plus size, išla provjeriti dodatne informacija partyja na njihovim društvenim mrežama i pod pravilima uočila natpis: „Oprostite, ali bez plus size djevojaka na ovom partyju!“ – pisalo je.

Djevojka je nakon toga svejedno odlučila sa svojim prijateljicama otići na party da vidi kakva će biti situacija, no neugodno se iznenadila. Nju zaista nisu pustili na zabavu, kao ni njezine prijateljice, jer je njezino tijelo plus size! Nakon tog neugodnog događaja, organizatori su im vratili novce kojima su platile karte za party, no djevojka u videu objašnjava kako je situacija bila izrazito neugodna te kako preporučuje svima da ne odlaze na njihove zabave zbog očite diskriminacije. Osim toga napominje kako to pravilo, da plus size djevojke ne mogu ući na party, nije zakon kojeg je netko prepisao već obična politika organizatora zabave i kako se takve stvari zaista ne bi trebale događati nikome, kako plus size tako i mršavijim djevojkama.  

Razočaranje ovim organizatorima nije izrazila samo ona, već i brojni njezini pratitelji koju su joj pružili podršku u komentarima na TikToku: "Primjećujete kako nema nikakvih pravila za muškarce" - napisala je jedna pratiteljica.

Pogledajte još:

Djevojka skoro izbačena iz aviona – stjuardesa ju napala zbog neprimjerenog odijevanja

Fotka kada pozira vs. kako izgleda inače: Ona objavljuje fotke koje inače influenceri skrivaju

Djevojku istjerali iz automehaničarske radionice zbog neprimjerenog izgleda – jesu li u pravu?

plus size body positivity zabranjen ulazak

Još vijesti