1

Jedna djevojka podijelila je video na TikToku u kojem pokazuje svoj outfit. No, upravo njezin outfit je bio izvor problema tog dana. U automehaničarskoj radionici su je zamolili da pričeka vani, nakon što je došla sa svojim autom napraviti pregled njegovog stanja, jer je navodno njezin outfit bio neprimjeren za to mjesto.

Naime, jedna djevojka je preko TikTok videa podijelila problem u kojem se nalazi – nakon što je dovezla svoj auto u automehaničarsku radionicu, zaposlenici te radionice su je zamolili da pričeka vani jer je njezina odjevna kombinacija bila neprikladna za tu radionicu. Djevojka je video podijelila s ostalim korisnicima TikTok i napisala je da nije znala da u automehaničarskoj radionici postoji neki dress code, odnosno pravila primjerenog odijevanja. Nakon što je podijelila taj video, on je postao viralan i sakupio je nešto više od 200 lajkova i skoro 2 milijuna pregleda!No, osim pregleda i lajkova, na njenom videu su se pronašli brojni komentari pa se i samim tim pokrenula rasprava oko ove teme – je li njezin outfit zaista neprimjeren ili su zaposlenici automehaničarske radione pretjerano reagirali? Komentari su zaista podijeljenih mišljenja, a neki od njih su: 'To nije niti majica, to je samo fancy grudnjak', 'Oni su neprimjereni zbog toga', 'Izgleda kao gornji dio kupaćeg kostima, ali ne postoje pravila odijevanja za čekanje u čekaonici' – komentari su zaista različiti tako da se još uvijek postavlja pitanje je li djevojka neprimjereno odjevena ili su ipak zaposlenici automehaničarske radione pretjerano reagirali?

Pogledajte još:

VIDEO: Ne kraće od koljena – smeta li vam školski 'dress code'?

Dress code' za maturalnu zabavu razbjesnio učenice: evo kakve su haljine zabranjene!

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

dress codeneprimjerenooutfittiktok

Komentari

29.07.2021.

Da je dosla takva raditi reakcija bi bila ok.

Ovako je trebala uzeti svoj auto i ostavit novac nekoj drugoj radnji. Glupiranje od strane njih. Inace curi savetujem d apoveca usne i korigira nos.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!