Slika nije pronađena

Tu jednu minutu koliko pozira izgleda kao i svaka druga influencerica – savršeno tijelo, prezgodna, ni traga masnim naslagama niti strijama i celulitu, ali ostalo vrijeme, kada ne pozira, u svakodnevnom životu, ne izgleda tako. I želi to svima dati do znanja.

Poruka koju širi ova influencerica je jedna od najboljih koje možeš pronaći na Instagramu. Želi pokazati da ono što vidimo nije prava istina i da tijelo koje na fotki izgleda 'savršeno', u stvarnosti tako ne izgleda non stop – jer sigurno neće inače stajati u pozi u kojoj stoji dok se fotka. To bi jednostavno bilo čudno. I zamisli, iako iskreno prikazuje da nije savršena već da izgleda kao svaka druga djevojka, ima hrpetinu pratitelja.

Ona je Georgie Clarke i voli svima pokazivati koliko su poza, rasvjeta, dobro namještena odjeća i kut snimanja bitni. Kada proskrolaš njenim Instagramom, bit će ti jasno. Objavljuje fotke gdje je jedna fotka koja je obrađena, spremna za objavu i koju bi stavila, ALI do nje uvijek stavi i fotku koja je nastala kada se opustila i prestala pozirati ili koja je nastala kasnije tog dana kada ju je netko slučajno pofotkao dok nije pazila.

Želi djevojkama poslati poruku da je ono što inače vide na profilima celebova i influencera daleko od istine i da trebaju voljeti svoje tijelo čak i ako ne izgleda savršeno. Jer ničije ne izgleda savršeno.

Uspoređivati se s fotkom koju je objavila neka influencerica je nerealno, jer naravno da neće objaviti neku na kojoj ne izgleda apsolutno predivno, takve će izbrisati.

Pogledajte još:

Nemaš tijelo kao influencerice s fotki i zbog toga se osjećaš loše? Zapamti ove 4 bitne stvari!

Novo pravilo za influencere na Instagramu - nema više obrađenih fotki na kojima uopće ne liče na sebe

Kako da ti selfi u ogledalu bude top? Ovo je tajni trik kojim se koriste influenceri da ispadnu što bolje

influencerica instagram vs. realnost body positivity

Još vijesti