Slika nije pronađena

Ova djevojka je na svojem TikTok profilu podijelila svoju opsesiju koju ima, a to je da skuplja svoje vlasi kose koje joj ispadnu tijekom dana! No, to nije tek nekoliko vlasi koje je skupila, već se radi o čak 7438 njih koji sad tvore već pravi, veliki i dugi pramen kose.

Djevojka @lizlele na TikToku je podijelila video ogromnog pramena kose za kojeg bi, na prvi pogled, pomislili da je ošišala kod frizerke pa ga je ponijela za uspomenu. Međutim, taj cijeli pramen nije uopće ošišan, već se radi o vlasima kose koje joj padaju, a ona već više od godine dana te iste vlasi skuplja te ih stavlja na ljepljivu traku tako da bi mogla skupiti čim više! Točnije, s zadnjim videom kojeg je objavila je službeno prošlo 576 dana i 7438 vlasti koje je sakupila.

Komentari na njezinim videima su zaista različiti: 'Kako je tvoja kosa tako zdrava?!' – komentirala je jedna pratiteljica. Osim vlasi, djevojka također skuplja i trepavice koje joj otpadnu pa i za njih redovno objavljuje videa.

Sada ne možemo procijeniti radi li se ovdje već o opsesiji ili o znatiželji koliko kose nam može pasti s glave da toga nismo ni svjesni? Ova djevojka je na jednoj objavi u komentarima napisala da to radi u svrhu nekog znanstvenog istraživanja pa možda ne želi priznati da se sada već, očito, radi o opsesiji?

Pogledajte još:

Šetala je sa slušalicama, dok se iza nje odvijala prava drama - djevojka nije ni slutila da je u opasnoj situaciji

Djevojka se osramotila na pedikuri – nije očekivala da će pedikerka podignuti nogavicu

Djevojka na čudan način saznala za prevaru - bacila se u potragu i otkrila doslovno sve

Kosa skupljanje vlasi Ispadanje kose

Još vijesti