Slika nije pronađena

Jasno je da dečki ne razumiju baš menstruaciju, uloške, tampone i slične ženske stvari. Ne moraju znati detalje, ali nekada nas ipak iznenade time koliko ne znaju. Jednog su dečka zbunili tamponi od cure i postavio je urnebesno pitanje na Twitter koje je brzo postalo viralno.

Ovo su oni trenuci kada nam je drago da postoji internet i ljudi koji na njemu dijele trenutke iz svog života. Jedan nas je dečko dobro nasmijao. Njegova je objava na Twitteru brzo uhvatila pozornost cura – jer zbunili su ga tamponi. Njegova je djevojka imala u kupaonici tampone različite veličine, za različite dane tijekom menstruacije, kada joj je obilnija i slabija. Na pakiranju od nekih je tako pisalo slovo L (light - mali) i R (regular – normalni/standardni). Ono što je on mislio da te oznake 'L' i 'R' znače je 'left' i 'right', lijevo i desno. Sav zbunjen pitao je na Twitteru koja je razlika između tampona za lijevo i tampona za desno.

Hrpa se cura dobro nasmijala na ovu njegovu izjavu, nije ni čudo da je postao viralan. Ovakav biser već dugo nismo čuli! Jednako kako na našem govornom području postoje veličine tampona napisane na pakiranju, tako u SAD-u imaju samo slovo koje označava koliko su veliki ili mali. Komentari ispod njegove objave su isto zabava. Svi su ga zezali pa je tako jedan korisnik napisao da ovisi na kojoj strani spavaš, lijevoj ili desnoj, taj tampon trebaš uzeti, a jedna je cura napisala da to ovisi o tome jesi li lijevak ili dešnjak, po tome biraš koji tampon koristiti. Neki su ga čak išli i uvjeriti u to da lijevo ili desno znači da na tu stranu koja piše, trebaš taj tampon okretati kada ga stavljaš.

Sve bisere možeš pročitati ispod njegove objave, i garantiramo ti, nećeš požaliti.

Pogledajte još:

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

Djevojka više od godine dana skuplja vlasi kose koje joj padnu s glave – količina je nevjerojatna

Dečki curama uvijek mogu pokloniti cvijeće, a što u istom rangu mogu cure pokloniti dečkima?

menstruacija dečki i menstruacija tamponi

Još vijesti