Slika nije pronađena

Ako ste se ikad zapitali što cure tijekom menstruacije rade sa svojim tamponima, odgovor je jednostavan: Jedu ih!

Ne, ovo nije neki čudni zdravstveni savjet, to je zapravo prevara koju je započela jedna tinejdžerica na TikToku, a čini se da mnogi dečki ne mogu baš utvrditi je li to istina ili ne. Sve je započelo ovim videom 18-godišnje TiroToker iz Caroline Majcher iz Toronta.


'Dečki toliko nemaju pojma. Dakle, danas sam razgovarala o menstruaciji s prijateljima i samo sam im objašnjavala neke stvari', kaže ona u videu. 'I nisu imali pojma da djevojke pojedu svoj tampon nakon što završe s njim kako bi ponovo unijele tu svu krv koju su upravo izgubile u organizam', dodala je. Caroline je rekla za BuzzFeed News da je razgovarala sa sestrom o potencijalnim videozapisima kada se toga sjetila. 'Mislila sam da vjerojatno mogu izmisliti laž o djevojkama i da će bilo koji dečko povjerovati', rekla je. Sve se tu moglo završiti, ali nije. Ostali TikTokeri podržali su ovu prevaru u komentarima. Djevojke su počele objavljivati videozapise svojih dečki kako reagiraju na izvorni video.


'Postoji jedan video s cijelom grupom momaka, gdje možete vidjeti kako im istovremeno čeljusti padaju od čuđenja', rekla je Caroline. Morate vidjeti kako svi pogledaju djevojku u ekipi u potrazi za potvrdom.


Čarolija svega je što ne možete biti sigurni vjeruju li dečki u to ili ne. Niti oni sami nisu sigurni u što vjerovati! Čak su se i neki stranci našli u nedoumici...Sada djevojke nastavljaju sa snimanjem još više videa. Sve je to prilično smiješno. Osim toga, morate se diviti njihovoj predanosti. Trend se prenio i na Twitter:
A u konačnom dokazu da i djevojke vole odvratni humor, ljudi predlažu alternativne načine konzumiranja menstrualne krvi. DivaCup shooter ili tampon čaj.  'Vidjela sam da jedna djevojka govori da će upotrijebiti svoj tampon i zamrznuti ga kao sladoled na štapiću', rekla je Caroline.

Bljak? Da. Smiješno? Također, da! I za svaki slučaj treba reći - ovo je samo prank! Molimo vas, nemojte jesti svoje tampone.


Foto: IMDb/ Freepik/ Twitter/ TikTok

M.S.K.

Pogledajte još:

Majka iz Županje otkrila: 'Prijateljice moje kćeri opijaju se tamponima koje su namočile u alkohol'

Dečko u školu nosi tampone i uloške – znaš li zašto?

Dobar prank ili neslana šala? Hrvatski YouTuber lažirao vlastiti nestanak [VIDEO]

cure Krv jedenje menstruacija Teorija zavjere tamponi video twitter prank tiktok

Još vijesti