Slika nije pronađena

Kao da već nije dovoljno grozno što nas boli trbuh, što jedva ustajemo iz kreveta, čangrizavi smo i nemamo volje za život, nego bismo onih dana u mjesecu još trebali koristiti uloške s licem političara na njima? Kako da ne!

Klasične uloške i tampone možemo pronaći na policama gotovo svakog dućana, a na internetskim web shopovima postoje razne alternative. Neke su zabavne, neke čudne, a neke jednostavno gadljive. Ne znamo za vas, ali mi baš ne bismo rado koristili ove stvari koje se mogu kupiti online:

*Prirodne spužve

Ove spužve su prirodna alternativa tamponima – nema raznih kemikalija koje nam mogu štetiti, ali znači li to da su posve sigurne? Ne, jer osim što nisu sterilizirane (kako je to moguće?), dijelovi ovih spužvica mogu se otkinuti i ostati u našoj vagini što može dovesti do raznih infekcija. Detaljnijom analizom na njima su pronađeni ostaci pijeska, plijesni i gljivica. Možda kupovina 'prirodnih tampona' preko interneta nije najbolja opcija.*Vuneni tampon

Osim što ga morate prati sami i, baš poput spužvi, nije steriliziran, veće su šanse da će poslužiti kao leglo bakterija i plijesni nego što će obaviti svoju funkciju.


*Ulošci s likom Donalda Trumpa

Onih dana u mjesecu zadnje što želimo vidjeti je lice nekog iritantnog političara koji neprestano daje glupe izjave. Da je na ulošcima slika čokolade, keksića ili Nutelle, još bismo razmislili ovako ništa!


*Uložak iz 1969. godine

1969. godina? Je li to godina kada su se naši roditelji rodili? Nije ni važno, ovo je prastaro! Kao ukras na polici (jer tko ne bi želio uložak kao dekoraciju) bi moglo poslužiti, ali svakako se ne bismo oslonili na to one dane u mjesecu.


*Ručno izrađeni ulošci

Možda su zaista cool, zdraviji i efikasni, ali su nama totalno neprimamljivi. Ne možemo zamisliti nositi nešto ovako u gaćicama!


Foto/Izvor: etsy.com
I.N.

Pročitajte još:

Kasni ti menstruacija? Evo mogućih odgovora na pitanje 'zašto'

Menstrualne gaćice umjesto tampona i uložaka – fuj ili cool?

Nemilosrdan svijet oglašavanja: uvredljive reklame iz prošlog stoljeća

menstruacija ulošci tamponi

Još vijesti