Slika nije pronađena

Nova HBO-ova serija 'Černobil', koja prati događaje vezane za katastrofu istoimene nuklearne elektrane postala je u vrlo kratkom razdoblju ogroman televizijski hit.  Tako je napravila veliku reklamu za ovu lokaciju u Ukrajini koju sada svi žele posjetiti.

Do nedavno kao da nitko nije bio ni svjestan što se dogodilo u ukrajinskom gradu Pripjat i nuklearnoj elektrani Černobil. No, nakon što je HBO-ova istoimena serija proglašena jednom od najboljih serija ikada i uhvatila zanimanje, Černobil je postao popularan. Svi ga žele posjetiti, prošetati napuštenim i razrušenim područjem i naravno – okinuti koju dobru fotku, jer ne može jedno takvo putovanje proći bez fotki na Instagramu.


Na većini fotki u fokusu je veliki vrtuljak obrasao zelenilom, napuštene zgrade ili motivi koji lede krv u žilama. Prije nekoliko dana pojavile su se na Instagramu jedne djevojke fotke iz Černobila kojima je vrlo očito htjela privući pažnju. U tome je i uspjela, ali vjerojatno ne na način na koji je htjela. Slikala se polugola u zaštitnom odijelu, a pratitelji i brojni drugi korisnici ove društvene mreže nisu je štedjeli u komentarima.


Svi su se složili da je takvo ponašanje znak nepoštovanja i neznanja jer očito nije svjesna što se na toj lokaciji dogodilo. 'Katastrofa', 'Odvratno', 'Neukusno', 'Stavljaš se u opasnu situaciju i pokazuješ ekstremno nepoštovanje sve za popularnost i novac' samo su neki od komentara koje su joj brojni ljudi ostavili ispod fotke, a ni ostatak nije ništa pozitivniji.

Foto: Instagram @chenito_afrikanos/ Instagram @nz.nik/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koja je Instagram poza savršena za tebe i tvoju sljedeću fotku?

Zaboravi na sve ostale poze za fotke – ovo je najnovija koja osvaja Instagram! I celebovi je vole
Vrijednost Selene Gomez će vam pomutiti um! Otkrijte koliko zarađuje po Insta objavi


fotka černobil Pripjat instagram Hejt nepoštovanje fotkanje

Još vijesti