Galerija Ideje za novogodišnje fotke S frendicom na stepenicama Iz auta +5 Ideja za ako ostaješ kod kuće za doček

Umjesto da objaviš još jednu fotku kakvu će imati i svi ostali, ti budi malo drugačija i objavi neku estetski lijepu fotku. U novogodišnjoj ćeš se noći sigurno fotkati i morati zabilježiti svoj outfit, a ovo su neke ideje kako to napraviti na malo drugačiji način.

Svi će objavljivati fotke outfita koji nose i kako se dobro zabavljaju na dočeku Nove godine, a tvoje fotke neka budu posebne i drugačije. Uvijek možeš na njih dodati filtere koje ti hoćeš i urediti ih onako kako ti se sviđa i kako ti paše uz estetiku koju imaš na Instagramu. Ipak, od drugih možeš nekada posuditi ideje i napraviti slične fotke kao i oni, ali na svoj način.

Novogodišnje haljine U potrazi za odjevnom kombinacijom za doček: 6 trendova iz Zare idealnih za doček Nove godine

Jedna je cura na TikToku podijelila 8 ideja za fotke koje možeš i ti rekreirati na novogodišnju noć i uljepšati svoj Instagram.

 

@maayanyve

save this for later !!

♬ original sound - ALTÉGO

 

Prijedlozi su joj malo drugačiji od fotki kakve većina objavljuje u novogodišnjoj noći, a ti niti ne moraš uzeti njenu ideju u potpunosti već ju pokušati rekreirati na svoj način. Neće niti moći ispasti fotke jednake kao i njene s obzirom da ćeš ti biti na drugačijoj lokaciji nego što je bila ona. Ima neke ideje za fotke dok se spremaš, a uz koje možeš pokazati što nosiš, kul ideje za fotkati se s frendicom, a tu su čak i neke ideje za one koji ostaju za doček kod kuće – jer samo zato što si doma ne znači da ne moraš imati super fotke. Ove poze neće imati baš svi pa ćeš biti i malo drugačija, a i ideje su baš za estetske.

Wednesday Addams Poze za selfije koje možeš kopirati od Wednesday Addams: Neka od ove 4 za sljedeću fotku

Nova godina Doček Nove Godine Poze ideje za fotkanje fotkanje kako se fotkati za doček instagram

Još vijesti