Slika nije pronađena

Snapchat obožavaš zbog videa, a Facebook zbog toga što tamo imaš hrpu frendova? Onda je ovo idealna aplikacija za tebe. Za one koji još ne znaju Housepartyje aplikacija za video razgovore više korisnika, odnosno za povezivanje prijatelja.

Aplikacija je toliko zaludila ekipu diljem svijeta da Facebook razmišlja o njenom kopiranju i tijekom ove jeseni mogli bi predstaviti aplikaciju Bonfire s istim/sličnim opcijama.


Iako broj korisnika Housepartyja nije velik u usporedbi sa Snapchatom i pogotovo Facebookom te ga koristi oko 20 milijuna pretežno tinejdžera, ono po čemu je ova aplikacija zanimljiva jest vrijeme koje provede uz ovu aplikaciju tijekom dana. Dok korisnici Snapchata na ovoj aplikaciji prosječno dnevno provode oko 30 minuta, na Facebooku, Instagramu i Messengeru su oko 50 minuta, prosječno vrijeme korištenja Housepartyja je 51 minuta.


Sima Sistani, jedna od osnivačica Houspartyja, kaže kako mladi vole njihovu aplikaciju jer se putem nje mogu povezati s prijateljima i biti ono što jesu, a ne neka uljepšana i filtrirana, odnosno lažna verzija koja se prikazuje javnosti, za razliku od npr. Facebooka na kojem veliki broj korisnika objavljuje statuse i fotografije kako bi impresionirao prijatelje i pokazao se u drugačijem/lažnom svjetlu.


Foto: Houseparty

I.I./
Mashable/Zimo.hr


Pročitajte još:

OPREZ! Nemoj puniti mobitel na krevetu – ovo bi se moglo dogoditi i tebi

Riječi koje pale: ovako zahuktaj atmosferu tijekom dopkanja

Kako pročitati poruku na Facebook Messengeru bez da to pošiljatelj vidi?


facebook aplikacija snapchat Houseparty

Još vijesti