Slika nije pronađena

Više nije samo putem mobitela moguće doći do filtera na Snapchatu, evo kako to napraviti i putem računala i laptopa. Toliko je jednostavno da jednostavnije ne može.

Filter sa psećom njuškicom i ušima ili onaj s cvjetnim vijencem na glavi su se sigurno nekada  našli i na tvojim selfijima. Snapchat daje korisnicima veliki i zanimljivi izvor filtera s kojima mogu dotjerati svoje fotke. A da li ste znali da isto možete raditi i na kompu? Ako nemaš dovoljno memorije na mobu za Snap ili ga iz nekog drugog razloga ne možeš instalirati, ovo je druga mogućnost, koja je vrlo jednostavna.

via GIPHY


Za početak, najbitnije je da skineš s interneta Snap Cameru, a aplikaciju možeš pronaći ovdje. Ova je opcija nažalost dostupna samo onima koji imaju Windowse 7, neku drugu noviju verziju Windowsa ili Mac. Kada instaliraš aplikaciju, proces ne postaje kompliciraniji. Sve što još trebaš napraviti je dozvoliti aplikaciji da koristi tvoju kameru na kompu. Nakon tog ćeš koraka odmah dobiti na izbor filtere, a koristiti možeš hrpu njih, baš kao i putem mobitela. Od psećih uši do duge koja ti izlazi iz usta, sve je tu!

via GIPHY


Aplikacija je spojena i s nekim drugim aplikacijama kao što su Skype, Google Hangouts ili Twitch pa kada koristiš bilo koju od njih, možeš iskoristiti filtere sa Snapa. Ovo je super način da video razgovore s BFF preko Skype učiniš još zabavnijima.

Korištenja Snapa preko kompa dugo nije bilo moguće, a uvedeno je tek u listopadu prošle godine, zbog čega mnogo ljudi ni ne zna za ovu opciju. Kako dolaze novi filteri na Snap na tvom mobu, jednakih ima i ovdje.

Super je stvar da Snapchat na kompu možeš koristiti i neovisno o tome da li imaš aplikaciju na mobu, nisu međusobno povezane.

Foto: Freepik / Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Na plastičnu operaciju s fotkom s Instagrama ili Snapchata – tinejdžeri masovno žele izgledati 'filtrirano'

Hoće li Snapchat sada prestići Instagram? Novi update je totalna revolucija!

Deset faza kroz koje je prošla svaka cura tijekom dopkanja sa simpom na Snapchatu

novo komp Filteri aplikacija snapchat

Još vijesti