Slika nije pronađena

Pomoć u zadnji čas! Ne moraš trošiti novac na dodatne priručnike i pripreme za maturu, ako ti treba pomoć iz jednog od ova tri teška predmeta, možeš je pronaći ovdje.

Državna matura je sve bliže i bliže, ako vam još uvijek treba malo pomoći ili ponavljanja, netko je na Redditu podijelio PDF-ove priručnika iz tri najteža predmeta na maturi. Matematiku, fiziku i kemiju možeš ponoviti besplatno zahvaljujući ovoj 'dobroj vili'. Objavljeni su priručnici za matematiku za višu i nižu razinu te ova dva izborna predmeta.

Iako svaka od knjiga ima oko 300-400 stranica, nemojte da vas to uplaši. Priručnici imaju po 24 lekcije koji pokrivaju gradivo koje će vam trebati za maturu. Osim teorijskog djela, tu su i zadaci slični onima kakvi se pojavljuju i na maturi, a na kraju priručnika možete pronaći i njihova rješenja. Ukratko ovdje imate sve što vam treba za ponoviti ova tri predmeta. Obično ovakvi priručnici nisu dostupni u potpunosti online, a još jedna super stvar s ovima je da su tu i bilješke vlasnika – što može samo biti dodatna pomoć.

Matematiku možeš pronaći ovdje.

Fiziku možeš pronaći ovdje.

Kemiju možeš pronaći ovdje.

Foto: Freepik - mindandi

M.T.

Pogledajte još:

Važna info za buduće maturante – uvodi se jedna velika promjena na državnoj maturi iz Hrvatskog jezika

Prijave za faks su počele, a strože su i kazne na državnoj maturi! Saznaj što se sve promijenilo

Prijave ispita državne mature kreću za tri dana! Saznali smo i sve važne datume za ovogodišnje maturante

priprema matematika fizika kemija Državna Matura

Još vijesti